Μοσχαρίσιο συκώτι στα κάρβουνα

Μοσχαρίσιο συκώτι στα κάρβουνα

Το μαρινάρουμε σε γάλα με μυρωδικά, το ψήνουμε για ελάχιστα σε δυνατή φωτιά και το συκώτι μας γίνεται εξαιρετικό. Πολύ ζουμερό, πολύ τρυφερό, με φίνο άρωμα.

19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο είναι όλα κι όλα αυτά που πρέπει να προσέξουμε στο ψήσιμο του συκωτιού. Πρώτον, καλό καθάρισμα από τις ίνες και τις αρτηρίες του. Δεύτερον, το συκώτι θέλει πολύ σύντομο ψήσιμο σε δυνατή θράκα, για να κάνει ωραία κρούστα εξωτερικά και να μη χάσει τους χυμούς του εσωτερικά. Το μαρινάρισμα σε γάλα με μυρωδικά απαλύνει την έντονη μυρωδιά του συκωτιού.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή