Ταβέρνα Λίγκρες, νότιο Ρέθυμνο: Γεμιστά με το μαγιό και με θέα στο Λιβυκό

Ταβέρνα Λίγκρες, νότιο Ρέθυμνο: Γεμιστά με το μαγιό και με θέα στο Λιβυκό

Στη «Χώρα του Ποτέ» κυκλοφορείς με μαγιό, μπλεγμένα μαλλιά και άμμο στις πατούσες, και νοιάζεσαι μόνο για το αν μετά το παστίτσιο θα φας και παγωτό.

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν με ρωτούσες που θέλω να με παρατήσεις και να με ξεχάσεις όλο το καλοκαίρι, θα σου απαντούσα κάπου κατά μήκος της Ακουμιανής Γιαλιάς. Η μεγάλη παραλία που βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νησιού, στον νομό Ρεθύμνου, κάτω από το χωριό Αγία Παρασκευή στους πρόποδες του όρους Σιδέρωτα, είναι στολισμένη με γεωλογικούς σχηματισμούς σκαλισμένους επάνω σε νεροφαγωμένα βράχια. Ένα από αυτά, τον κόκκινο βράχο των Λιγκρών, το συναντάμε στην περιοχή Ξηρομηλιά, ενώ λίγο παραπέρα, κατά μήκος της ακρογιαλιάς υπάρχει μέχρι και καταρράκτης, που αναβλύζει νερό ολοχρονίς. Εδώ δεν έχει ομπρέλες, δυνατές μουσικές και σερβιτόρους που να κουβαλούν σεβίτσε και στρείδια α λα τρε μπανάλ, και παρότι σχετικά εύκολα προσβάσιμη, σε τούτην εδώ την πλαζ κανείς δε θα σε κοιτάξει περίεργα αν πετάξεις από πάνω σου ακόμα και το μαγιό.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT