Πίτσα με μελιτζάνες, πιπεριές και μακεδονίτικο μπάτζο

Πίτσα με μελιτζάνες, πιπεριές και μακεδονίτικο μπάτζο

Μια διαφορετική πίτσα με ελληνικό ταμπεραμέντο. Αξίζει να αναζητήσουμε μπάτζο, το μακεδονίτικο ΠΟΠ τυρί με την ελαφρώς πικάντικη γεύση. Διαφορετικά χρησιμοποιούμε μείγμα από φέτα και κεφαλοτύρι

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια διαφορετική πίτσα με ελληνικό ταμπεραμέντο. Αξίζει να αναζητήσουμε μπάτζο, το μακεδονίτικο ΠΟΠ τυρί με την ελαφρώς πικάντικη γεύση. Διαφορετικά χρησιμοποιούμε μείγμα από φέτα και κεφαλοτύρι.

Διαδικασία

  1. Για την πίτσα με μελιτζάνες, πιπεριές και μακεδονίτικο μπάτζο, αρχικά κόβουμε τις μελιτζάνες, την πιπεριά και το κρεμμύδι σε κυβάκια 0,5 εκ. ή σε λεπτές ροδέλες, ό,τι θέλουμε.
  2. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
  3. Σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τις μελιτζάνες, την πιπεριά και το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα.
  4. Προσθέτουμε την ντομάτα (φρέσκια και κονσέρβας), αλατοπίπερο και μαγειρεύουμε για άλλα 3-4 λεπτά ή μέχρι να δέσει η σάλτσα…

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή