Δεν είναι μόνο το φαγητό τους που είναι αξιοσημείωτο. Η επίσκεψη σ’ αυτά τα εστιατόρια είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία που έπειτα θυμόμαστε για καιρό – ένα δωράκι για να κάνουμε στον εαυτό μας και την παρέα μας. Τα καλά υλικά και οι άριστες τεχνικές είναι μόνο η αρχή. Εδώ πέρα από το γεγονός ότι θα φάμε καλά, θα νιώσουμε το νόημα της λέξης «καλοπέραση». Όλα άλλωστε συνηγορούν ώστε το σενάριο ξετυλιχτεί προς αυτή την κατεύθυνση, από το προσεγμένο περιβάλλον και την ατμόσφαιρα μέχρι το διαβασμένο σέρβις και τις ξεχωριστές λίστες κρασιών. Έχετε υπόψη ότι το βράδυ του ρεβεγιόν τα μενού και οι τιμές στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι διαφορετικά.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο