Πώς ξεχωρίζουμε το καλό μέλι; Ο μελισσοκόμος Ανδρέας Ζαφειρόπουλος απαντά

Πώς ξεχωρίζουμε το καλό μέλι; Ο μελισσοκόμος Ανδρέας Ζαφειρόπουλος απαντά

Τι μας λέει η ετικέτα, τι η όψη και η γεύση, τι η κρυστάλλωση; Εχει εποχές; Λήγει; Μιλάμε με τον βραβευμένο μελισσοκόμο για τους μύθους και τις αλήθειες του μελιού

17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι χρώμα έχει το μέλι πορτοκαλιάς και πώς ξεχωρίζουμε την αυθεντική βανίλια ελάτης ΠΟΠ; Τι προσέχουμε στην ετικέτα; Προτιμάμε χύμα ή συσκευασμένο; Ο μελισσοκόμος Ανδρέας Ζαφειρόπουλος, που πριν από μερικά χρόνια απέσπασε βραβείο παραγωγής μελιού στα Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου, απαντά διεξοδικά στις ερωτήσεις μας και δίνει τον βασικό μπούσουλα της αγοράς μελιού.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή