Πού βγαίνουμε τώρα για φαγητό με την παρέα; 14 αγαπημένα στέκια, νέα και πιο παλιά

Πού βγαίνουμε τώρα για φαγητό με την παρέα; 14 αγαπημένα στέκια, νέα και πιο παλιά

Τώρα το Σαββατοκύριακο πιάνουμε τραπέζι με τους φίλους μας σε μαγαζιά στην Αθήνα και στον Πειραιά με φαγητό νόστιμο και προσεγμένο και διάθεση χαλαρή. Από αυτά που όταν πας δεν θες να φύγεις.

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Σαββατοκύριακο διαλέγουμε συνήθως για να βγούμε με τους φίλους – τότε είναι πιο εύκολο να συντονιστούμε, να συγκλίνουν τα προγράμματα. Και θέλουμε ένα μέρος για να φάμε, να πιούμε, να συζητήσουμε, να κάνουμε το recap της εβδομάδας, να γελάσουμε, να αποφορτιστούμε, με ατμόσφαιρα χαλαρή και σέρβις φιλικό. Πού συναντιόμαστε; Σε νέα εστιατόρια που έγιναν ήδη αγαπημένα και σε άλλα λίγο πιο παλιά, στα οποία έχουμε πάει αρκετές φορές για το νόστιμο, προσεγμένο φαγητό τους και τα ωραία τους κρασιά. Βρίσκονται σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας. Ένα από αυτά είναι στον Πειραιά. Αλλού θα φάμε καλοφτιαγμένα μαγειρευτά και καλοψημένα κρέατα, αλλού ναπολιτάνικη πίτσα και μακαρονάδες, αλλού έθνικ πιάτα και αλλού ψαράκια τηγανητά και αλμύρα. Υπάρχει όμως μια κοινή συνισταμένη: σ’ αυτά τα μαγαζιά θέλουμε να καθόμαστε με τις ώρες με την παρέα.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή