Σοκολατένια αυγά: Ποιοι φτιάχνουν φέτος τα καλύτερα στην Αθήνα;

Σοκολατένια αυγά: Ποιοι φτιάχνουν φέτος τα καλύτερα στην Αθήνα;

Πασπαλισμένα με νιφάδες από καραμελωμένο κρουασάν ή στολισμένα με αγριολούλουδα; Μίνιμαλ ή φανταχτερά; Οι ζαχαροπλάστες της Αθήνας έχουν κέφια και μας δείχνουν φέτος πόσες μορφές μπορεί να πάρει το σοκολατένιο αυγό του Πάσχα.

26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε Πάσχα ένας άτυπος διαγωνισμός τρέχει μεταξύ των ζαχαροπλαστείων της Αθήνας: ποιoς θα φτιάξει τα πιο εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά; Κάποτε το κλασικό δώρο για τα βαφτιστήρια ήταν απλή υπόθεση και τα αυγά τρωγόταν με συνοπτικές διαδικασίες, σκέτα ή με ένα κομμάτι τσουρέκι. Τώρα είναι τόσο περιποιημένα που, σχεδόν, λυπόμαστε να τα σπάσουμε. Οι ζαχαροπλάστες της πόλης χρησιμοποιούν τις καλύτερές τους σοκολάτες, βάζουν τη φαντασία τους να δουλέψει και ετοιμάζουν μικρά γλυπτά για να δωρίσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα ή στον εαυτό μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή