Ο Τζόνι Ντεπ «προχωράει μπροστά», όσο η Άμπερ Χερντ λέει ότι «τα γυναικεία δικαιώματα πηγαίνουν πίσω»

Ο Τζόνι Ντεπ «προχωράει μπροστά», όσο η Άμπερ Χερντ λέει ότι «τα γυναικεία δικαιώματα πηγαίνουν πίσω»

Η αντίδραση της ηθοποιού μετά το μήνυμα που έστειλε ο Ντεπ προς τους φαν του μέσα από το TikTok

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αφού ο Τζόνι Ντεπ δικαιώθηκε από την δικαστική διαμάχη που είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα τον τελευταίο καιρό, δηλαδή αυτή ανάμεσα στον ίδιο και την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, ο ηθοποιός όχι μόνο «το γιόρτασε» πάνω στην σκηνή με τον Τζεφ Μπεκ, αλλά έφτιαξε και TikTok

Μάλιστα, ο Ντεπ έστειλε ένα μήνυμα στους υποστηρικτές του μέσα από ένα βίντεο κι ένα κείμενο που ανάρτησε, που δεν άργησε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 

Στο ευχαριστήριο προς τους φαν του αυτό μήνυμα, ο Τζόνι Ντεπ έγραψε μεταξύ άλλων: ««Σε όλους τους πολύτιμους, πιστούς και ακλόνητους υποστηρικτές μου. Ήμασταν παντού μαζί, έχουμε δει τα πάντα μαζί. Έχουμε περπατήσει τον ίδιο δρόμο μαζί. Κάναμε το σωστό μαζί, επειδή νοιαζόσασταν. Και τώρα, θα προχωρήσουμε παρακάτω μαζί».

Το μήνυμα δεν φαίνεται να εκτίμησε ιδιαίτερα η Άμπερ Χερντ, μιας και πέρασε κι αυτή με την σειρά της το δικό της μήνυμα-απάντηση, μέσω εκπροσώπου της: «Όσο ο Τζόνι Ντεπ “προχωράει μπροστά”, τα δικαιώματα των γυναικών πηγαίνουν πίσω. Το μήνυμα της ετυμηγορίας στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας είναι: να φοβάστε να σταθείτε και να μιλήσετε». 

Υπενθυμίζουμε πως, το δικαστήριο αποφάσισε πως η Χερντ πρέπει να καταβάλει αποζημίωση ύψους 10.4 εκατομμυρίων δολαρίων, ποσό που, όπως είπαν μετά την δίκη οι δικηγόροι της, δεν δύναται να πληρώσει.

Με πληροφορίες από το People. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή