Make a Wish με ρεσιτάλ στον Σύλλογο «Παρνασσός»

Make a Wish με ρεσιτάλ στον Σύλλογο «Παρνασσός»

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H δύναμη της φιλανθρωπίας ενισχύεται από τις συμπράξεις. Οι Φίλοι του Συλλόγου Παρνασσός υποστηρίζουν το Make-A-Wish και τη δράση του. Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής, προσκαλούν τον διεθνούς φήμης πιανίστα Lukas Vondracek, για μία μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα. Πρόκειται για πρωτοβουλία που θέλει να τιμήσει την παράδοση του συλλόγου στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς.

Ο Σύλλογος Φίλων του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, επιθυμώντας να στηρίξει με κάθε τρόπο το έργο θεσμών που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό, αποφάσισε να καθιερώσει δύο μεγάλες συναυλίες ετησίως, την εαρινή και τη φθινοπωρινή. Μέρος των εσόδων θα διατίθεται για την ενίσχυση του έργου θεσμών με φιλανθρωπική δραστηριότητα. Στις δύο αυτές σημαντικές παραγωγές προσκεκλημένοι καλλιτέχνες θα είναι μουσικοί διεθνούς κύρους και αναγνώρισης. Εγκαινιάζοντας το εγχείρημα, ο σύλλογος συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής διοργανώνοντας ένα μοναδικό ρεσιτάλ την Πέμπτη 26 Απριλίου και ώρα 20.30, αφιερωμένο στην επέτειο εκπλήρωσης της 1ης ευχής παιδιού που σηματοδότησε την ίδρυση του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της προσπάθειας για τη θεραπεία, με δέσμευση για πραγματοποίηση κάθε ευχής παιδιού, η οποία πληροί τα κριτήρια του συλλόγου. Ερευνες αποδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της υγείας τους.

Το ρεσιτάλ θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός (πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8) με τη συμμετοχή του διεθνώς αναγνωρισμένου Lukas Vondracek, νικητή του παγκοσμίου φήμης διαγωνισμού πιάνου Queen Elisabeth. Ο Vondracek πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην ηλικία των τεσσάρων ετών και έκανε το ντεμπούτο του στα δεκαπέντε του χρόνια, το 2002, με την Τσεχική Φιλαρμονική Ορχήστρα και τον Ashkenazy. Ακολούθησε μια σημαντική περιοδεία στις ΗΠΑ το 2003 και με τις εξαιρετικές τεχνικές του ικανότητες χαρακτηρίστηκε ως ένας ταλαντούχος και ώριμος μουσικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή