5 στάσεις για φαγητό στην Καβάλα

5 στάσεις για φαγητό στην Καβάλα

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάνος – Ζαφείρα

Φρέσκο ψάρι και θαλασσινά πάνω στην παραλία της Καβάλας, αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια εγγύηση για ντόπιους και επισκέπτες.

Πλ. Καραολή και Δημητρίου 20, Τ/2510-227.978


 Μπαλαούρο

Τίμιο και φθηνό φαγητό, κυρίως θαλασσινά και μικρά ψαράκια. Με θέα στο μικρό λιμανάκι.

 Θάσου 19, Σφαγεία, Τ/2510-225.222)


Τσαλαπετεινός 

Rib- eye με νιόκι με ροκφόρ, μπέργκερ με country πατάτες, φιλέτο κοτόπουλου αλλά και scrambled eggs για πρωινό και σπιτικό cheesecake. Ο Τσαλαπετεινός είναι ανοιχτός όλη μέρα για καφέ, πρωινό, σνακ, φαγητό και ποτό μέχρι αργά το βράδυ.

Πλ. Καραολή και Δημητρίου 36, Τ/2511-111.073


Καστανιές

Πέτρα, ξύλο και τζάκι και στο εξωτερικό μια τεράστια αυλή με πλατάνια. Η οικογενειακή επιχείρηση σερβίρει κατσικάκι και γουρουνόπουλο στη γάστρα, κρεατικά της ώρας και χειροποίητα ορεκτικά, όπως τα σαρμαδάκια Νικήσιανης.

Νικήσιανη, Τ/25920-61.817


Γλάρος 

Μύδια που μόλις έφτασαν από τα απέναντι μυδοτροφεία, φρέσκα ψάρια από τα καΐκια, ωραίο και χαλαρό περιβάλλον με θέα τη θάλασσα, σούπερ φιλική εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές. Το προτιμούν οι ντόπιοι

Κεραμωτή, Τ/25910-51.478

  • Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή