Νέος ξενώνας αγκαλιάζει ασθενείς

ksenwnas ΙΩΑΝΝΑ ΦΩΤΙΑΔΗ

Οι ασθενείς από την επαρχία έχουν, πλέον, ένα σταθερό σύμμαχο στην Αθήνα. Δύο ξενώνες, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους για όσο χρειαστεί. Ο πρώτος, ένα διώροφο σπίτι κοντά στον «Αγιο Σάββα», λειτουργεί ήδη από το 2013. Ο δεύτερος, ένα τετραώροφο οίκημα στην ίδια περιοχή, ανοίγει τώρα. Και τα δύο ανακαινισμένα κτίρια έχουν αγοραστεί και προσφερθεί στον σύλλογο «Πνοή Αγάπης» από την κ. Ελισάβετ Φωτεινέλλη Κριτικού.

Βουλή

Δολοφονία στη Μάνδρα: Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

astynomikos_geitonias-thumb-large-thumb-large

Εγκρίθηκε τελικώς στην Βουλή των Αντιπροσώπων το νομοσχέδιο για τον αμυντικό προϋπολογισμό των ΗΠΑ, το οποίο περιλαμβάνει τροπολογία που προβλέπει το πάγωμα παράδοσης αμυντικού εξοπλισμού στην Τουρκία μέχρι το Πεντάγωνο να συντάξει και να παραδώσει ειδική έκθεση στο Κογκρέσο για τις σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας.

Γιάννης Μπουτάρης

Επίθεση σε Μπουτάρη: Ταυτοποιήθηκαν άλλοι τρεις, ανάμεσά τους ένας αστυνομικός

25345345345-thumb-large--2 ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

Ένας 44χρονος εν ενεργεία αστυνομικός σε υπηρεσία της Θεσσαλονίκης ταυτοποιήθηκε ανάμεσα σε άλλους δύο, έναν 43χρονο καταστηματάρχη και έναν 57χρονο συνταξιούχο, για συμμετοχή στην επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

ΑΑΔΕ: Ναρκωτικά, όπλα, λαθραία τσιγάρα και ποτά αποκάλυψαν οι τελωνειακοί έλεγχοι

telwneio-thumb-large

Από ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα μέχρι αδήλωτα ρευστά διαθέσιμα παραποιημένα προϊόντα, και όπλα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν κατά τους ελέγχους της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων & Ε.Φ.Κ. της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Προστασία περιβάλλοντος

Το μεγαλύτερο κοινοτικό πρόγραμμα για την προστασία της φύσης στην Ελλάδα

natura323 ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΛΙΟΣ

Οι πρωτιές είναι αρκετές: το πρόγραμμα «LIFE IP 4 Natura» είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια και προϋπολογισμό κοινοτικό πρόγραμμα που έχει χρηματοδοτηθεί ποτέ για την προστασία της ελληνικής φύσης. Επίσης είναι το πρώτο στο οποίο τον πρώτο ρόλο έχει το υπουργείο Περιβάλλοντος, αποδεικνύοντας πως όταν υπάρχουν στο Δημόσιο στελέχη με όρεξη και φιλοδοξία, μπορούν να φέρουν πολύτιμους πόρους στη χώρα.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

ΕΡΕΥΝΕΣ