Ελλείψεις στα δημόσια νοσοκομεία και αναβολή προγραμματισμένων θεραπειών καταγγέλλει ο ΙΣΑ

Υγειονομικό προσωπικό και ασθενείς έχουν ενημερώσει τον ΙΣΑ, το τελευταίο χρονικό διάστημα, για σοβαρές ελλείψεις που καθιστούν προβληματική τη λειτουργία των νοσοκομείων και εγκυμονούν κινδύνους για τους ασθενείς.

Ολοκληρώθηκε το επίσημο γεύμα του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον Ιταλό ομόλογό του

Με αναφορές στην κοινή ιστορία και κουλτούρα μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, αλλά και στην αγαστή συνεργασία των δυο χωρών για την αντιμετώπιση της πολυεπίπεδης κρίσης που ταλανίζει σήμερα την Ευρωπαϊκή Ένωση, ολοκληρώθηκε το επίσημο γεύμα που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, προς τιμήν του Ιταλού ομόλογού του, Σέρτζιο Ματταρέλα και της ιταλικής αντιπροσωπείας, που πραγματοποιούν διήμερη επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

Καταβολή προσπάθειας για την εξόφληση των εργαζομένων του ΚΘΒΕ

Επιταχύνεται η διαδικασία της εκταμίευσης της τακτικής επιχορήγησης, ώστε να εξοφληθούν οι εργαζόμενοι του ΚΘΒΕ και να συνεχίσει το θέατρο απρόσκοπτα τη λειτουργία του τη χειμερινή περίοδο, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού.

Μέτρα για συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΣΣΙΜΗ

Μέτρα για την αλλαγή του συγκοινωνιακού τοπίου της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών Χρ. Σπίρτζης στον απόηχο της δημοσιοποίησης του πορίσματος των επιθεωρητών των υπουργείων Οικονομικών και Υποδομών, που καταδεικνύει κακοδιαχείριση των οικονομικών του ΟΑΣΘ (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης).

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

ΕΡΕΥΝΕΣ