Ρέθυμνο: Εξιχνίαση υποθέσεων κλοπών γεωργικών μηχανημάτων

 Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπής γεωργικών μηχανημάτων και διάφορων εργαλείων στο Ρέθυμνο, με τη σύλληψη 41χρονου Έλληνα για κλοπή, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύλληψη 5 γυναικών που εργάζονταν παράνομα, ως αποκλειστικές νοσοκόμες, σε δημόσιο νοσοκομείο

Στη σύλληψη πέντε αλλοδαπών γυναικών που εργάζονταν παράνομα στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Αγ. Παντελεήμων» ως αποκλειστικές νοσοκόμες, προχώρησαν στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών, μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο.

Αποζημιώσεις 7,5 εκατ. ευρώ καταβάλλονται από τον ΕΛΓΑ την Παρασκευή

Αποζημιώσεις ύψους 7.509.057 ευρώ πρόκειται να καταβάλει αύριο ο ΕΛ.Γ.Α. σε 6.017 δικαιούχους παραγωγούς, των οποίων η φυτική παραγωγή ή το ζωϊκό κεφάλαιο ζημιώθηκε από διάφορα καλυπτόμενα ασφαλιστικά αίτια κυρίως μέσα στο 2016.

Ιστορικό τέμενος: Αδιαφορία για το έργο, απουσία συντονισμού

Στο τέμενος Βαγιαζήτ γίνονταν επί χρόνια αναστηλωτικές εργασίες, αλλά με πολύ αργούς ρυθμούς. ΝΙΚΟΣ ΒΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Σημαντικές ευθύνες για τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τις ηγεσίες στο ΥΠΠΟΑ μετά την κυβερνητική αλλαγή του Ιανουαρίου 2015 προκύπτουν από την καταστροφή του ιστορικού τεμένους στο Διδυμότειχο.

Σχολικοί σύμβουλοι σε ρόλο «κριτικού φίλου»

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΚΑΣΑΣ

Κριτικός φίλος! Αυτό τον ρόλο δίνει στους σχολικούς συμβούλους η Ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (ΑΔΙΠΠΔΕ). Στην πρότασή της επίσης, η Αρχή προκρίνει την αυτοαξιολόγηση ως κυρίαρχη μορφή αξιολόγησης αντί της εξωτερικής.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

ΕΡΕΥΝΕΣ

Οι περιπέτειες μιας σαρκοφάγου

Τμήμα ρωμαϊκής σαρκοφάγου του 2ου αιώνα μ.Χ. κατασχέθηκε, ως προϊόν λαθρανασκαφής, από τις αμερικανικές αρχές προτού πουληθεί σε γκαλερί της Νέας Υόρκης. Η «Κ» ανοίγει τον φάκελο μιας υπόθεσης με δικαστικές περιπέτειες που οδηγούν 38 χρόνια πίσω στην Ελλάδα, στο 1979.