Φορείς της εκπαίδευσης για νομοσχέδιο στην τριτοβάθμια: «Γενικές ρυθμίσεις, περιορισμός των ερευνητών και υπερνομοθέτηση»

gavrogloy-thumb-large

Τις αλλαγές στη λειτουργία των μεταπτυχιακών, στην εκλογή αντιπρυτάνεων, καθώς και το πλαίσιο λειτουργίας των ΕΛΚΕ, έθεσαν μεταξύ άλλων στο επίκεντρο της σημερινής, δεύτερης συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, οι φορείς που κλήθηκαν να τοποθετηθούν για το σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας, για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σύγκρουση δύο πλοίων στο λιμάνι της Αίγινας

limenn-thumb-large--2

Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός από τη σύγκρουση του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Απόλλων Ελλάς», κατά τον κατάπλου του στο λιμάνι της Αίγινας, με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ποσειδών Ελλάς». 

Στους ημιτελικούς διαγωνισμού της Microsoft το «OsteoMentor» του ΑΠΘ

35307360863_d62a185891_k ΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Στη δεκάδα των ημιτελικών του διαγωνισμού Imagine Cup 2017 της Microsoft πέρασε η ελληνική ομάδα «OsteoMentor» του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με την καινοτόμα εφαρμογή της για τους ασθενείς με οστεοπόρωση. 

Πώς υπολογίζεται το ποσό για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ

oga_01-thumb-large

Τα δικαιούμενα ποσά του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων και του ειδικού επιδόματος τριτέκνων και πολυτέκνων υπολογίζονται βάσει του συνολικού οικογενειακού εισοδήματος του υπόχρεου, της συζύγου και των εξαρτώμενων τέκνων, εφόσον αυτά υποβάλουν δική τους φορολογική δήλωση.

Ξένη δημοσίευση

Μια άλλη εκπαίδευση είναι εφικτή: υποτροφίες για όλους μέσω του Deree

dsc_5029

«Αν πιστεύεις στους ανθρώπους, δώσε τους το οξυγόνο ότι όλα είναι δυνατά».
Γιώργος Μ. Λογοθέτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Libra Group, δωρητής του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδο

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

ΕΡΕΥΝΕΣ

laganas--3

Η μοιραία selfie που «σκότωσε» τον Bakari

Ηταν 3 τα ξημερώματα σε μπαρ της Ζακύνθου, όταν o Αμερικανός Bakari Henderson βγήκε ένα selfie video με μια Σέρβα. Στο καρέ οι δύο νέοι, οριακά μέσα στο κάδρο, χαμογελούν. Οταν λίγο αργότερα ένας ομοεθνής της κοπέλας θα της ρίξει ένα ποτήρι με νερό «γιατί μιλάει με έναν μαύρο», ο Bakari θα την υπερασπιστεί. Το πλήρωσε με τη ζωή του.