Τηλεοπτικές άδειες

Σε εξέλιξη η νέα διάσκεψη στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης με τις τηλεοπτικές άδειες, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται νέα διάσκεψη της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας, προκειμένου οι ανώτατοι δικαστικοί να καταλήξουν σε απόφαση για τη συνταγματικότητα ή μη του σχετικού νόμου.

Δικαιοσύνη

Απαλλάχθηκε από φόρο ύψους δύο εκατ. ευρώ η Motor Oil

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ

Ακυρώθηκε από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών η επιβολή φόρου ύψους δύο εκατ. ευρώ που είχαν επιβληθεί από τον προϊστάμενο του Κέντρου Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων στην εταιρεία Μότορ Οιλ - Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε.

Υπάλληλος της Λυρικής Σκηνής υπεξαίρεσε 111.000 ευρώ

Έλλειμμα 111.000 ευρώ στα έσοδα του Οργανισμού, διαπίστωσε η Διοίκηση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, κατά τη διάρκεια τακτικού ελέγχου των ταμειακών αποθεμάτων, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016.

ΤΑΠ: Αύξηση 55% στα έσοδα από τους αρχαιολογικούς χώρους

Σύμφωνα με το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων το πρώτο οκτάμηνο του 2016 τα έσοδα από τα εισιτήρια των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων της χώρας, παρουσιάζουν αύξηση κατά 55% σε σχέση με το ίδιο διάστημα του προηγούμενου έτους.

Το Άγιον Όρος «αλλιώς»

Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Αβραμίδης ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΙΜΑΣ

24 ώρες στις Καρυές. Με τι μοιάζει η καθημερινότητα στο λιλιπούτειο αστικό κέντρο της μοναστικής πολιτείας; Ο Σταύρος Τζίμας ταξίδεψε  στη μικρότερη σε πληθυσμό πρωτεύουσα «κράτους» και έζησε από κοντά τη σύγκρουση ανάμεσα στην πνευματικότητα και την επελαύνουσα εκκοσμίκευση.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

VIDEO

Βίντεο από την επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ

Βίντεο δείχνει αστυνομικό να αφοπλίζει έναν από τους τρομοκράτες που επιτέθηκαν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και σκότωσαν δεκάδες ανθρώπους.