Ξεκίνησε η συζήτηση για τις αιτήσεις προσωρινής διαταγής του Μαρινόπουλου

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα στο κτίριο 13 της πρώην σχολής Ευελπίδων συζητιούνται οι τέσσερις αιτήσεις του ομίλου «Μαρινόπουλος» για έκδοση προσωρινής διαταγής ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών στο πλαίσιο των αιτήσεων που έχει υποβάλει για υπαγωγή στο άρθρο 99.

Στην τελική ευθεία το μητρώο στελεχών

ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΑΦΡΟΣ

Θα λειτουργήσει κανονικά έως το τέλος Ιουλίου η ηλεκτρονική βάση για τη διαμόρφωση του Εθνικού Μητρώου Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης, όπως ορίζουν ο νόμος και οι μνημονιακές υποχρεώσεις της κυβέρνησης.

Λαγκάρντ: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πρέπει να γίνονται μόνιμα στο σπίτι τους, στην Αθήνα

Μιλώντας στο «Φεστιβάλ Ιδεών Άσπεν», που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στο Άσπεν του Κολοράντο, η Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, υποστήριξε πως η ελληνική οικονομία θα μπορούσε να ωφεληθεί από τη μόνιμη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα.

Εκπαίδευση

Σταθερά δίδακτρα έως το 2017 στα βρετανικά πανεπιστήμια

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΚΑΣΑΣ

Καμία αλλαγή στα δίδακτρα δεν θα γίνει έως το 2017 για τους φοιτητές από χώρες της Ε.Ε., διαβεβαιώνουν τα βρετανικά πανεπιστήμια. Θα υπάρχει η δυνατότητα φοιτητικού δανείου, ενώ για πρώτη φορά και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές από χώρες-μέλη της Ε.Ε. μπορούν να πάρουν φοιτητικό δάνειο έως 10.000 λίρες.

Ολοι πάνω από ένα smartphone

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΣΣΙΜΗ

Προέκταση του χεριού τους αποτελεί το κινητό για τους Ελληνες 13 έως 44 ετών. Το 62% κατέχει smartphone. Με τη διείσδυση του Διαδικτύου στα ελληνικά νοικοκυριά να διαμορφώνεται στο 67,9%, το κινητό αποτελεί τη συνηθέστερη συσκευή σύνδεσης σε ποσοστό 56,4%.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

VIDEO

Βίντεο από την επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ

Βίντεο δείχνει αστυνομικό να αφοπλίζει έναν από τους τρομοκράτες που επιτέθηκαν στο αεροδρόμιο της Κωνστναντινούπολης και σκότωσαν δεκάδες ανθρώπους.