ΚΟΣΜΟΣ

Γάζα: Ξεπέρασαν τους 100 οι νεκροί σε νέες επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού

ΑΠΕ-ΜΠΕ,AFP,REUTERS

Τουλάχιστον 107 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από χθες στις επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού μετά την εξαφάνιση ενός Ισραηλινού στρατιώτη, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα αιχμαλωτίστηκε στη Λωρίδα της Γάζας, κοντά στη Ράφα.

ΕΛΛΑΔΑ

Μείωση αλιευτικών αποθεμάτων στη Μεσόγειο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Η μελέτη, που χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από την Ε.Ε., αφορά 42 πληθυσμούς 9 μεσογειακών ειδών, τόσο πελαγικών όσο και βενθικών, που ζουν κοντά στον πυθμένα και άρα είναι πιο ευάλωτα στα δίχτυα της τράτας, κατά την περίοδο 1990-2010.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σύντομα

Eγκρίθηκε η χρηματοδότηση των ΕΛΤΑ από το ελληνικό Δημόσιο για την παροχή καθολικής ταχυδρομικής υπηρεσίας κατά τη μεταβατική περίοδο 2013-15. Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η Κομισιόν, ξεκινά διεξοδική έρευνα για τις προβλεπόμενες χρηματοδοτήσεις της περιόδου 2016-2020.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Σταθερά ανοδικά κινούνται και οι συναλλαγές μέσω των ΑΤΜ.

Κερδίζουν έδαφος οι τραπεζικές συναλλαγές μέσω Διαδικτύου και κινητών τηλεφώνων

ΑΛΕΚΟΣ ΛΙΔΩΡΙΚΗΣ

Μεγάλη ανάπτυξη σημειώνουν στη διάρκεια των τελευταίων μηνών οι συναλλαγές εκτός των υποκαταστημάτων των τραπεζών στη χώρα μας, τόσο μέσω του Διαδικτύου όσο και μέσω των κινητών τηλεφώνων.

ΕΛΛΑΔΑ

Στο λιμάνι του Πειραιά η φρεγάτα «Σαλαμίς»

ΔΩΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε σήμερα το πρωί η φρεγάτα «Σαλαμίς», που μετέφερε από τη φλεγόμενη λιβυκή πρωτεύουσα τους πολίτες που είχαν εκφράσει την επιθυμία να απομακρυνθούν από το πεδίο των εμφύλιων μαχών στη χώρα.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Ο Παναθηναϊκός, έχοντας διατηρήσει τον ίδιο βασικό «κορμό» παικτών με πέρυσι, εμφανίζει περισσότερη ομοιογένεια σε σχέση με τους αντιπάλους του.

Σε θέση οδηγού ο Παναθηναϊκός

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

Την μπάλα στα δικά του πόδια έφερε ο Παναθηναϊκός μετά τη «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε από τη Σταντάρ στη Λιέγη, στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πορτοκαλί συναγερμός για τις επιπτώσεις από τη ρωσο-ουκρανική κρίση

ΧΡΥΣΑ ΛΙΑΓΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΝΙΦΑΒΑ

Σχέδιο αντιμετώπισης των επιπτώσεων από τη ρωσο-ουκρανική κρίση στην προμήθεια φυσικού αερίου και τις εξαγωγές ελληνικών προϊόντων επεξεργάζεται η κυβέρνηση.

Περισσότερα