ΠΟΛΙΤΙΚΗ Διαπραγμάτευση χρέους

Αντδράσεις πολιτικών παρατάξεων για την ομιλία Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Με επίθεση κατά των χειρισμών του Αλέξη Τσίπρα και συνολικά της κυβέρνησης τοποθετήθηκαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης του ελληνικού χρέους και τις κινήσεις του πρωθυπουργού.

 
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι πρωταγωνιστές

Ενα ιστορικό κατάστημα παιχνιδιών με ιστορία 145 ετών κλείνει στη Νέα Υόρκη λόγω των υψηλών ενοικίων. Πρόκειται για το FAO Schwarz, το οποίο μεγάλωσε γενιές και γενιές παιδιών στην πόλη.

ΚΟΣΜΟΣ αστυνομία

Τουρκία: Διαδήλωση ισλαμιστών για τον Μόρσι με τραυματισμούς και συλλήψεις

Στον τραυματισμό έντεκα αστυνομικών οδήγησαν οι συγκρούσεις με τους ισλαμιστές που διαμαρτύρονταν την καταδίκη σε θάνατο του πρώην προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι, σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών.

 
ΒΙΒΛΙΟ

Ενα μυθιστόρημα για την «ακραία» δεκαετία του ’80

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΗΝΑΚΗΣ

«Προτιμώ τους ήρωες με ιδιαιτερότητες», είναι η πρώτη ατάκα του Θεόδωρου Γρηγοριάδη. Βαθύς γνώστης, ως γηγενής, της Βόρειας Ελλάδας, επιστρέφει στον μυστικιστικό θρακιώτικο Βορρά προκειμένου να αφηγηθεί την αλλόκοτη πορεία της Ζωής, της ηρωίδας του καινούργιου του μυθιστορήματος, «ζωή μεθόρια».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Bρυξέλλες: To πλαίσιο της κυβερνητικής πρότασης για φόρο στις καταθέσεις

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Την ώρα που το υπουργείο Οικονομικών διαψεύδει το ρεπορτάζ της «Κ» στο οποίο περιγράφονται οι συζητήσεις για επιβολή φόρων στις καταθέσεις, τις τραπεζικές συναλλαγές, καθώς και την αύξηση της φορολογίας στις χρηματιστηριακές συναλλαγές, αξιωματούχοι των Βρυξελλών επιμένουν, δίνοντας περαιτέρω πληροφορίες για την πρόταση της κυβέρνησης.

Περισσότερα