ΚΟΣΜΟΣ

Πλησιάζουν τους 7.000 οι νεκροί από τον Έμπολα

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 O αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει την ζωή τους από τον ιό Έμπολα ανήλθε στους 6.915 νεκρούς επί του συνόλου των 18.603 κρουσμάτων σε συνολικά 8 χώρες από το ξέσπασμα της επιδημίας, τον Δεκέμβριο του 2013. 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης: Ενδιαφέρον μας η εφαρμογή των συμφωνηθέντων

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η συνεργασία της τρόικας με την ελληνική κυβέρνηση βασίζεται πάντα σε μια ανάλυση της οικονομικής και δημοσιονομικής κατάστασης της Ελλάδας και στο επίπεδο της εφαρμογής των από κοινού συμφωνηθέντων, δήλωσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για «αποτυχία» εκλογής Προέδρου κάνουν λόγο οι ανταποκρίσεις των αμερικανικών ΜΜΕ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην «αποτυχία» εκλογής Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κατά την πρώτη ψηφοφορία που έγινε απόψε στη Βουλή των Ελλήνων και στις προοπτικές που διαγράφονται αναφέρονται ανταποκρίσεις από την Αθήνα, που προβάλλονται από αμερικανικά ΜΜΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη – Μ. Χρυσοβελώνη για το νέο σύστημα αξιολόγησης στο Δημόσιο

Συνάντηση με την τομεάρχη διοικητικής μεταρρύθμισης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη είχε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο ενημέρωσης των κομμάτων για το νέο σύστημα αξιολόγησης στο Δημόσιο.

ΚΟΣΜΟΣ

Ιστορική προσέγγιση ΗΠΑ και Κούβας

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε την απόφασή του να εξομαλύνει τις σχέσεις της Ουάσινγκτον με την Αβάνα τονίζοντας ότι ήρθε η ώρα "να σπάσουμε τα δεσμά του παρελθόντος".

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλ. Τσίπρας: Η στρατηγική τού φόβου κατέρρευσε

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για διέξοδο, που θα δοθεί από τον ελληνικό λαό και τη Δημοκρατία, έκανε λόγο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, σε δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση της αποψινής διαδικασίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, στη Βουλή.

ΕΛΛΑΔΑ

Αναστολή είσπραξης προστίμων για αυθαίρετα προτείνουν τρεις βουλευτές

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΛΙΟΣ

Τροπολογία, με την οποία προτείνεται να ανασταλεί η είσπραξη προστίμων για αυθαίρετα σε δάση και οι κατεδαφίσεις όσων έχουν τελεσιδικήσει μέχρι... την ολοκλήρωση των δασικών χαρτών κατέθεσαν στη Βουλή τρεις βουλευτές.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ουρλιαχτά στα Ηλύσια Πεδία. Σείστηκαν οι κρυστάλλινοι πολυέλαιοι από τα γέλια και τις φωνές των παιδιών κατά την διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Γαλλική προεδρία οργάνωσε την γιορτή για τις οικογένειες των εργαζομένων της. Στο βήμα, όπου συνήθως ο πρόεδρος δίνει τα βαρυσήμαντα διαγγέλματά του, πήραν την θέση τους οι κλόουν και οι ακροβάτες ξετρελαίνοντας τα παιδιά. AP Photo/Jacques Brinon, Pool

Φωτογραφήματα

ΑΙΜΙΛΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ

Ουρλιαχτά στα Ηλύσια Πεδία. Σείστηκαν οι κρυστάλλινοι πολυέλαιοι από τα γέλια και τις φωνές των παιδιών κατά την διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Γαλλική προεδρία οργάνωσε την γιορτή για τις οικογένειες των εργαζομένων της. Στο βήμα, όπου συνήθως ο πρόεδρος δίνει τα βαρυσήμαντα διαγγέλματά του, πήραν την θέση τους οι κλόουν και οι ακροβάτες ξετρελαίνοντας τα παιδιά.

ΕΛΛΑΔΑ

«Θύματα» της οικονομικής κρίσης οι καρκινοπαθείς

ΠΕΝΝΥ ΜΠΟΥΛΟΥΤΖΑ

Εμπόδια στην πρόσβαση σε γιατρό αντιμετωπίζει ένας στους τρεις καρκινοπαθείς στη χώρα μας, ενώ ένας στους τέσσερις δυσκολεύεται να ακολουθήσει εγκαίρως τη φαρμακευτική αγωγή, με επιπτώσεις στην υγεία του.

Περισσότερα