ΕΛΛΑΔΑ

Παρουσίαση του κοινωνικού έργου του ΕΚΠΑ για τα 180 χρόνια από την ίδρυσή του

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΚΑΣΑΣ

Το κοινωνικό έργο του ΕΚΠΑ παρουσιάσθηκε χθες σε ειδική εκδήλωση στη Μεγάλη Αίθουσα του Ιδρύματος, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης αυτή τη χρονιά 180 ετών από την ίδρυσή του

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναβαθμίσεις στελεχών της Alpha Bank

Την αναβάθμιση των κ. Σπύρου Φιλάρετου, Αρτέμη Θεοδωρίδη και Γεωργίου Αρώνη από τη θέση των γενικών διευθυντών σε αναπληρωτές διευθύνοντες συμβούλους αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Alpha Bank.

ΕΛΛΑΔΑ

ΝΔ για CETA: «Φέρνει την προστασία της φέτας σε σαφώς καλύτερο επίπεδο»

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εξέδωσε δελτίο τύπου σχετικά με τη Συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης - Καναδά (CETA), επισημαίνοντας πως η νέα συμφωνία «φέρνει την προστασία της φέτας σε σαφώς καλύτερο επίπεδο από αυτό που ήταν πριν».

ΚΟΣΜΟΣ

Αναστασιάδης: «Ας ελπίσουμε, ότι μετά το δημοψήφισμα στην Τουρκία δεν θα χρησιμοποιηθούν άλλα προσχήματα»

«Ας ελπίσουμε, όσο μπορεί αυτό να μας επιτρέπεται πλέον, ότι μετά το δημοψήφισμα επιτέλους δε θα χρησιμοποιηθούν άλλα προσχήματα προκειμένου να αποφύγει η Τουρκία τις υποχρεώσεις της», είπε σήμερα ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Με Rolling Stones ξεκινά το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ

ΓΙΩΤΑ ΜΥΡΤΣΙΩΤΗ

Οι γερόλυκοι της ροκ ανοίγουν μουσικά την αυλαία του 19ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης ροκάροντας στη Λατινική Αμερική με την ταινία του Πολ Ντάγκντεϊλ «Οι Rolling Stones ολέ ολέ ολέ!», αλλά ο νέος διευθυντής του ΦΚΘ Ορέστης Ανδρεαδάκης ξεδίπλωσε ποιητικά τη βεντάλια του προγράμματος, χθες, στο Ολύμπιον.

ΕΛΛΑΔΑ

Παράταση μίας εβδομάδας για τις δηλώσεις συμμετοχής στις πανελλαδικές

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΚΑΣΑΣ

Μία επιπλέον εβδομάδα θα έχουν στη διάθεσή τους οι ενδιαφερόμενοι για να δηλώσουν συμμετοχή στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις για μία θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διευκρινίσεις Κομισιόν μετά τις δηλώσεις Γιουνκερ για το κοινοτικό κεκτημένο

Διευκρινίσεις, μετά την αναστάτωση που προκάλεσε η επιστολή  του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν - Γιουνκέρ, έδωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Αλεξάντερ Γουάινσταιν, κάνοντας λόγο για εσκεμμένη παρερμηνεία.

ΕΛΛΑΔΑ

Ανάληψη της ευθύνης για τις καταστροφές στα νέα ακυρωτικά μηχανήματα

Η ομάδα «Πυρήνες Λυσσασμένων Λαθρεπιβατών» ανέλαβε την ευθύνη για τις επαναλαμβανόμενες καταστροφές των νέων ακυρωτικών μηχανημάτων εισιτηρίων σε σταθμούς του ΗΣΑΠ και του τραμ, αλλά και σε λεωφορεία του ΟΑΣΑ.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στα 250 εκατ. τα κέρδη των συστημικών τραπεζών το εννεάμηνο του 2016

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ

Μπορεί το 2016 να σηματοδοτεί την επιστροφή των τραπεζών σε κέρδη μετά 6 χρήσεις ιστορικά υψηλών ζημιών, ωστόσο, οι καθυστερήσεις στην αξιολόγηση και η αβεβαιότητα για την πορεία της οικονομίας ανακόπτουν τη δυναμική για ένα πραγματικά ισχυρό 2017 για τον κλάδο.

Περισσότερα