ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Διεθνή ΜΜΕ

Τρισέ: Κανένας δεν είναι αισιόδοξος για την Ελλάδα

ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Κανείς δεν είναι αισιόδοξος για την Ελλάδα. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές», δήλωσε ο πρώην επικεφαλής της ΕΚΤ, προσθέτοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που θα εμπνεύσει εμπιστοσύνη στη διεθνή κοινότητα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Η κυβέρνηση οδηγεί και την Αυτοδιοίκηση σε στάση πληρωμών

Επίθεση στην κυβέρνηση για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία προτίθεται να χρησιμοποιήσει τα διαθέσιμα των Ταμείων εξαπολύει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για «αφαίμαξη ακόμη και των των Δήμων και Περιφερειών και μάλιστα με αναδρομική ισχύ, για να καλύψει και σχετικές προηγούμενες αποφάσεις της Περιφέρειας Αττικής».

ΕΛΛΑΔΑ

«Πράσινο φως» για τις σήραγγες της Κλόκοβας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΛΙΟΣ

Το «πράσινο φως» για την κατασκευή των δίδυμων σηράγγων της Κλόκοβας στην Ιόνια Οδό έδωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος. Με τις σήραγγες, που εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμες σε περίπου δύο χρόνια, θα παρακαμφθεί ο ιδιαίτερα δύσκολος ορεινός δρόμος μετά το Αντίρριο.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ «Η νέα κυβέρνηση που προέκυψε από τις εκλογές στις 25/1/2015 συμπεριφέρεται με αμφιθυμία όσον αφορά την τύχη της επένδυσης», τονίζει η εταιρεία.

Προσφυγή της Eldorado Gold στο ΣτΕ κατά του υπουργείου Ενέργειας

ΧΡΥΣΑ ΛΙΑΓΓΟΥ

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας προσφεύγει η Eldorado Gold, για τα εμπόδια που δημιουργεί το Δημόσιο στην υλοποίηση της επένδυσης.

Περισσότερα