ΚΟΣΜΟΣ

Κατεδαφίσεις αυθαιρέτων σε Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα και Ιόνια Νησιά

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεκάδες αυθαίρετα κτίσματα που είχαν ανεγερθεί σε αιγιαλούς και παραλίες της Πελοποννήσου, της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων κατεδάφισαν οι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

ΚΟΣΜΟΣ Έμπολα

Σε καραντίνα Λιβερία και Σιέρα Λεόνε

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι ηγέτες των χωρών της Δυτικής Αφρικής συμφώνησαν να εφαρμόσουν μια σειρά σκληρών μέτρων ώστε να καταφέρουν να ελέγξουν τη χειρότερη επιδημία του θανατηφόρου ιού Έμπολα των τελευταίων ετών, ανακοίνωσε η διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Μάργκαρετ Τσαν μετά τις συνομιλίες που είχε μαζί τους σήμερα.ΣΕ καραντίνα 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν αλλάζει η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων» αναφέρουν πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 O πυρήνας του νόμου για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων δεν αλλάζει, αναφέρουν πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

ΕΛΛΑΔΑ

Προτροπή από ΣτΕ για μειωμένο συντελεστή στην Ακαδημία Πλάτωνος

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 Το Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), με τις υπ΄αριθμ. 2261 και 2262/2014 αποφάσεις του, προτρέπει το ΥΠΕΧΩΔΕ να υπάρχει μειωμένος συντελεστής δόμησης στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος, που πρόκειται να κατασκευαστεί το εμπορικό κέντρο.

ΕΛΛΑΔΑ

Νέα μέθοδος μοριοδότησης των εκπαιδευτικών από το επόμενο σχολικό έτος

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 Νέο τρόπο υπολογισμού στη μοριοδότηση των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε απομακρυσμένες σχολικές μονάδες, από το σχολικό έτος 2014- 2015, εισάγει νομοσχέδιο που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με πτώση έκλεισε το Χ.Α.

Αρνητικό είναι το επενδυτικό κλίμα παγκοσμίως λόγω των γεωπολιτικών εντάσεων σε Γάζα, Ουκρανία και Λιβύη, ενώ συμβάλει παράλληλα και η χθεσινή επιλεκτική χρεοκοπία της Αργεντινής.

 
Περισσότερα