ΒΙΒΛΙΟ

Η συλλογή του Σαββάτου

Ρομαντικό ιστορικό μυθιστόρημα που εκτυλίσσεται στα χρόνια του Ναπολέοντα, όταν κάποιοι αποδρούν από τον στρατό του και πηγαίνουν στο Λονδίνο.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σύντομα (23/8/14)

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά οινοπαραγωγούς της περιοχής του Αμυνταίου Φλώρινας προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με το Κτήμα Κυρ-Γιάννη Α.Ε.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντες Κίρχνερ, εμμένει στη θέση της ότι δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις της, χαρακτηρίζοντας τα επενδυτικά κεφάλαια «αρπακτικά», δεδομένου ότι δεν συναινούν στην ανταλλαγή των ομολόγων τους με τα νεότερα χαμηλότερης αξίας.

Συνεχίζεται η διένεξη Αργεντινής - ΗΠΑ

REUTERS, A.P.

Παράνομο έκρινε αμερικανικό δικαστήριο το σχέδιο της Αργεντινής να ανταλλάξει ομόλογά της σε δολάρια, τα οποία υπόκεινται στο αμερικανικό δίκαιο, με άλλα νέα χαμηλότερης αξίας, που υπόκεινται στο δίκαιο της Αργεντινής.

ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανία: Επιστρέφει σε ρωσικά εδάφη το κονβόι

ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑFP, REUTERS

Τα πρώτα φορτηγά της ρωσικής αυτοκινητοπομπής που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια και είχαν εισέλθει χθες στην εμπόλεμη περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας, έφθασαν σήμερα το πρωί στη συνοριακή διάβαση του Ιζβαρίνο επιστρέφοντας πλέον στη Ρωσία.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αποδόσεις

H τιμή του πετρελαίου ακολουθεί καθοδική πορεία τις τελευταίες πέντε εβδομάδες, σηματοδοτώντας την πιο μακρά πτώση του τους τελευταίους 9 μήνες.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πίσω από τις κάμερες

Ο Χιου Ντάλας δεν ήταν η μοναδική επιλογή της ΕΠΟ για τη θέση του επικεφαλής διαιτησίας στη Σούπερ Λιγκ και στη Φούτμπολ Λιγκ.

Περισσότερα