ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Τουρισμός Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Ανδρέας Ανδρεάδης.

Ανδρεάδης: «Αύξηση το πολύ 1% στο ΑΕΠ λόγω τουρισμού»

Με ανάρτησή του στο Twitter o πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέας Ανδρεαδής επιβεβαιώνει πως το κλίμα της οικονομικής αβεβαιότητας που έχει ενσκήψει στη χώρα προκαλεί παρενέργειες στην τουριστική δραστηριότητα. 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φοροδοξίες : Γνωρίζετε ότι...

• «Ανάσα» δίνει σε πολλούς φορολογούμενους ο νέος νόμος για τη ρύθμιση των 100 δόσεων, αφού αν υποβάλλουν συμπληρωματικές δηλώσεις και συμπεριλάβουν εισοδήματα που δεν είχαν δηλωθεί παλαιότερα θα υπαχθούν στις ευνοϊκές ρυθμίσεις αυτού. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Οι ζωές των άλλων Με τη σύντροφο της σύντομης ζωής του, Χέλγκα, η οποία τον προμήθευε από τη Γερμανία με πολύτιμο ιατρικό υλικό, ακόμα και με γυάλινα μάτια.

Χανς Λέμπερ, ο Γερμανός γιατρός που έσωζε Ελληνες στη Μήλο της Κατοχής

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ

Κυριακή 27 Απριλίου 1941 και τα γερμανικά στρατεύματα παρελαύνουν στην άδεια Αθήνα. Κι εκεί που νομίζεις ότι έχουν ειπωθεί σχεδόν τα πάντα για την περίοδο της Κατοχής πέφτεις πάνω στην ιστορία του χειρουργού Χανς Λέμπερ και έχεις να σκεφτείς ξανά τόσα πολλά.

ΜΟΥΣΙΚΗ Το εξώφυλλο των Prodigy-The Day is my Enemy.

Μoυσικές εξαίσιες

Βιομηχανικός θόρυβος, ηλεκτρονικά παραληρήματα και κραυγές της πόλης· αυτά είναι τα συστατικά του πολυαναμενόμενου νέου δίσκου των Prodigy και δεν είναι καινούργια.

ΒΙΒΛΙΟ

Νέες εκδόσεις

Ενας κριτικός γράφει ότι τα «αριστουργηματικά βερολινέζικα μυθιστορήματα του Ισεργουντ μπορούν με μοναδικό τρόπο να μας μεταφέρουν το πώς θα ένιωθες αν βρισκόσουν ο ίδιος σε αυτή την πόλη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή».

ΕΛΛΑΔΑ Η κατάσταση  μοιάζει οριακή σε πολλούς δρόμους.

«Βόμβες» οι νησίδες των λεωφόρων

ΙΩΑΝΝΑ ΦΩΤΙΑΔΗ

Απομεινάρια από προεκλογικές αφίσες, πλαστικά ποτήρια από καφέδες, γόπες από τσιγάρα, ξεραμένοι κορμοί από πάλαι ποτέ «ζωντανούς» φοίνικες και πλαστικές σακούλες με σκουπίδια συνθέτουν το απωθητικό σκηνικό σε πολλές νησίδες λεωφόρων του Λεκανοπεδίου.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Προβολή ντοκιμαντέρ για το παγκόσμιο πρόβλημα της εκπαίδευσης

ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Χαρά για μάθηση ή συλλογή πτυχίων; Καλλιέργεια ατομικών δεξιοτήτων ή εξομοίωση όλων; Ευελιξία, κινητικότητα, δημιουργία δυνατών προσωπικοτήτων ή παπαγαλάκια και άνευροι πτυχιούχοι;

Περισσότερα