ΕΛΛΑΔΑ

Τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου τίμησε η Ολομέλεια του ΣτΕ

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου η συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ανώτατου Δικαστηρίου. Τα ανθρώπινα δικαιώματα και η προστασία τους στην εποχή μας βρέθηκαν στο επίκεντρο των ομιλητών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσφυγικό: Το βάρος στην τοπική αυτοδιοίκηση, προανήγγειλε ο Γ. Μουζάλας

Προσανατολισμός της κυβέρνησης είναι να αναλάβουν οι δήμοι, υπό κρατική εποπτεία, την υποδοχή και την ένταξη όσων μεταναστών παραμείνουν στην χώρα μας, ενημέρωσε την Βουλή, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

ΕΛΛΑΔΑ

Την ενότητα προτάσσει η Ακαδημία Αθηνών με αφορμή το χτύπημα στον Λ.Παπαδήμο

Τον αποτροπιασμό της για την εγκληματική ενέργεια εναντίον του Προέδρου της κ. Λουκά Παπαδήμου, που πρόσφερε πολλά στην επιστήμη και στη χώρα, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Ακαδημία Αθηνών. 

ΒΙΒΛΙΟ

Το βιβλίο, το υπουργείο και ο αυτόματος πιλότος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΗΝΑΚΗΣ

Ο πολύπαθος χώρος του ελληνικού βιβλίου έτυχε της προσοχής από το υπουργείο Πολιτισμού, που μοιάζει να έχει μπει στον αυτόματο πιλότο, ο οποίος, πολλές φορές, όπως για παράδειγμα με το ζήτημα του Ελληνικού, δεν είναι ιδιαιτέρως προσεκτικός...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συμφωνία Αθήνας - δανειστών εντός 3 εβδομάδων «βλέπει» αξιωματούχος του ΔΝΤ

Η καλύτερη εγγύηση ότι η Ελλάδα και οι δανειστές της θα καταλήξουν τελικά σε συμφωνία για το χρέος είναι οι επικείμενες προθεσμίες για πληρωμές ομολόγων που θα υποχρεώσουν σε μια συμφωνία, δήλωσε αξιωματούχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο αμερικανικό δίκτυο CNBC.

ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Πρόσωπα της Παρασκεύης

Πέρασαν 13 χρόνια μετά την τελευταία αποστολή, αλλά πριν από λίγες ημέρες η ελληνική σημαία εμφανίστηκε ξανά στην υψηλότερη κορυφή του κόσμου.

ΚΟΣΜΟΣ

Τίλερσον: «Οι ΗΠΑ αναλαμβάνουν την πλήρη ευθύνη για τη διαρροή»

REUTERS

Την πλήρη ευθύνη για τη διαρροή πληροφοριών γύρω από την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ αναλαμβάνουν οι ΗΠΑ, δήλωσε σημέρα ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον στα πλαίσια της συνόδου κορυφής της Ομάδας των Επτά (G7) στην Ταορμίνα της Σικελίας.

ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ελλάδα επιστρέφουν τα λείψανα 17 στρατιωτών της ΕΛΔΥΚ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, παρέστη στην τελετή παραλαβής των λειψάνων 17 Ελλήνων στρατιωτικών, πεσόντων και αγνοουμένων στη Μεγαλόνησο που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία.

Περισσότερα