ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απορρίφθηκαν οι άρσεις ασυλίας της Ελ. Αυλωνίτου από ΣΥΡΙΖΑ και του Αθ. Καββαθά από ΝΔ

ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ

Σε επίδειξη συντεχνιακής συμπεριφοράς προέβη χθες η πλειοψηφία της εθνικής αντιπροσωπείας, παρέχοντας προστατευτική ασπίδα σε δύο μέλη της έναντι της Δικαιοσύνης, ακόμα και παρά το γεγονός ότι ένα εξ αυτών είχε ευθέως και δημοσίως ζητήσει να μην τον «προστατεύσουν».

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενίσχυση επιχειρηματικότητας με μεταρρυθμίσεις ζητεί το ΚΕΠΕ

«Παρά τη σημαντική πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα στη διευκόλυνση του επιχειρείν, θα πρέπει να συνεχίσει την υλοποίηση δομικών μεταρρυθμίσεων» όπως σημειώνει το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Aγκυρα αναμένει από την ΕΕ μέτρα για την βίζα

Η Τουρκία αναμένει από την Ευρωπαϊκή Ένωση να λάβει μέτρα το συντομότερο δυνατό ώστε να επιτραπεί στους Τούρκους να ταξιδεύουν στις χώρες μέλη της χωρίς να χρειάζονται βίζα, δήλωσε ο Ιμπραχίμ Καλίν, ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

 
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νέα κόντρα για το γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια

Σε ανοιχτή κόντρα με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται και επισήμως η ΑΕΚ μετά την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, που ουσιαστικά ανέφερε πως δεν προτίθεται να συνδράμει για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΕΛΛΑΔΑ Ο Ιωάννης Καρούζος (Δ) συννελήφθη στις 30 Δεκεμβρίου του 2012.

Τη σύζυγό του «δείχνει» ως εγκέφαλο για τις έκνομες δραστηριότητες ο Ιωάννης Καρούζος

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ

Η δίκη με βασικό κατηγορούμενο τον άλλοτε μεγαλοκατασκευαστή Ιωάννη Καρούζο και τη σύζυγό του Ρεββέκα Σκαφτούρα ξεκίνησε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας.

ΧΟΡΟΣ Κριτική

Οι «Άνεμοι» του Κώστα Ρήγου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΙΚΑΚΗΣ

Η «σκηνική σύνθεση» του Κώστα Ρήγου (όπως αποκαλώ την τελευταία παραγωγή του, καθώς ο ίδιος είχε τη σύλληψη, τη σκηνοθεσία, τη χορογραφία και υπέγραφε και τα σκηνικά), αυτός ο «Άνεμος» λοιπόν προσέφερε όλα τα καλά και πολλά από τα κακά που είχαν οι μέχρι τώρα ‘μεγάλες δημιουργίες’. 

ΚΟΣΜΟΣ

«Greek From Greece»: Ο ελληνικός φούρνος ταξιδεύει στο Νιου Τζέρσεϊ

Στην Αμερική ταξιδεύουν τα ελληνικά προϊόντα και οι ελληνικές συνταγές καθώς μια νέα επιχειρηματική πρωτοβουλία ελληνικών συμφερόντων ξεκίνησε την λειτουργία της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο Χόμποκεν (Hoboken) του Νιου Τζέρσεϊ.

 
ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Η αστυνομία ανέκρινε δύο συνεργάτες της Λεπέν για υπόθεση κατάχρησης κονδυλίων της ΕΕ

REUTERS

Η γαλλική δικαστική αστυνομία ανακρίνει δύο συνεργάτες της Μαρίν Λεπέν, στο πλαίσιο της έρευνας για φερόμενη κατάχρηση ευρωπαϊκών πόρων που προορίζονταν για την καταβολή των μισθών δύο βοηθών της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Περισσότερα