nor_xronoi_psisimatos

Σουβλάκι: Χρόνοι ψησίματος

Γαστρονόμος

Ψήσαμε σουβλάκια από χοιρινό, μοσχάρι, αρνάκι και κοτόπουλο με τις 3 πιο συνηθισμένες μεθόδους ψησίματος: στα κάρβουνα, σε ψησταριά αερίου (επάνω σε μαντεμένια πλάκα και στη σχάρα της) και στο γκριλ του φούρνου.

nor_jeahanno

Anthony Jehanno «Το σημαντικό είναι να αποτυπώνεται ο τόπος στο πιάτο»

ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΕΝΤΟΥΛΑΣ

Σεφ και ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου σε μια κωμόπολη της Βρετάνης, με ένα αστέρι Michelin και τον τίτλο του «ανερχόμενου» να τον ακολουθεί κατά πόδας, μας δίνει τη δική του οπτική για τη μαγειρική ως άσκηση οικονομίας, εντοπιότητας και εποχικότητας. Κάπου εκεί υπεισέρχεται και το ταλέντο, βεβαίως.

nor_last_page_july_10

Πολυεθνική κουζίνα στον ακάλυπτο

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΩΧΟ

Το μεσημεριανό σας θα συνοδεύεται από την οσμή του βρασμένου λάχανου με τα καρακαπνισμένα λουκάνικα και το βραδινό σας θα είναι αφιερωμένο στην απόλαυση των ήχων.

nor_reklama_pagoto_1962

Στα ζαχαροπλαστεία το θέρος

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΩΧΟ

Ηταν άλλοι, δύσκολοι καιροί· όμως, μια λεμονάδα ή ένα κασάτο αρκούσε για να ευφρανθείς και να ελπίζεις σε μέρες και νύχτες καλύτερες.

Περισσότερα