Σεφ, πού τρώτε;

Ο διακεκριμένος σεφ Αρης Τσανακλίδης τρώει πεϊνιρλί στον Θέμη στη Δροσιά και είναι λάτρης των γλυκών της Μέλισσας στο Περιστέρι.

Φωτογραφία: ΟΡΕΣΤΗΣ ΣΕΦΕΡΟΓΛΟΥ

Eναs σεφ αιώνιοs φοιτητήs

ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Αρχιμάγειρας με διακρίσεις, έχει χρυσούς σκούφους και αστέρι Michelin, είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού και Γαστρονομίας, executive chef της Διοίκησης της Τραπέζης της Ελλάδος, συγγραφέας βιβλίων γαστρονομίας και, από τον Οκτώβριο, φοιτητής στο Ιστορικό Τμήμα στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Το ταμπουλέ της Βηρυτού

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΕΜΟΝΗ

Ενα αξιοπρεπές λιβανέζικο γεύμα περιλαμβάνει περίπου 40 μεζέδες, για να ανοίξει η όρεξη! Ανάμεσα σε αυτούς, η διάσημη σαλάτα τους, που προέρχεται από την αραβική λέξη taabil και σημαίνει «καρύκευμα».

Περισσότερα