ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

 

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

ΠΡΟΣΩΠΑ

nor_jeahanno

Anthony Jehanno «Το σημαντικό είναι να αποτυπώνεται ο τόπος στο πιάτο»

ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΕΝΤΟΥΛΑΣ

Σεφ και ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου σε μια κωμόπολη της Βρετάνης, με ένα αστέρι Michelin και τον τίτλο του «ανερχόμενου» να τον ακολουθεί κατά πόδας, μας δίνει τη δική του οπτική για τη μαγειρική ως άσκηση οικονομίας, εντοπιότητας και εποχικότητας. Κάπου εκεί υπεισέρχεται και το ταλέντο, βεβαίως.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ