ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

img_0486a--2

Αμυγδαλόπιτα χωρίς γλουτένη με μπανάνα και σοκολάτα

Από τους Άγγελο Κάρδαρη & Δημήτρη Λεμοντζόγλου

Το γλάσο αλμυρής καραμέλας είναι η πρόταση των δημιουργών για να αποκτήσει έξτρα νοστιμιά η αμυγδαλόπιτα. Αν θέλουμε, το παραλείπουμε. Επίσης μπορούμε να μην προσθέσουμε το αλάτι.

ΧΡΥΣΟΦΡΥΣ Ο ΧΡΥΣΙΖΩΝ

nor_tsipourab

Μαγειρεύοντας τη λιγδοπούλα

Γαστρονόμος

Ένα από τα νοστιμότερα ψάρια της Mεσογείου η τσιπούρα, ή χρυσόφρυς ο χρυσίζων ή σπάρος ο χρυσόχρους, οφείλει την πρόσφατη ύπαρξή της στις ελληνικές θάλασσες στην «άνθηση» των ιχθυοτροφείων.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

STREET FOOD

MHΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ