ΜΩΣΑΪΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

img_0303a

Μωσαϊκό με ινδοκάρυδο και μπανάνες

Από τους Αγγελο Κάρδαρη και Δημήτρη Λεμοντζόγλου

Ενα από τα πιο εύκολα γλυκά που μπορούμε να φτιάξουμε είναι ταυτόχρονα και από τα πιο δημοφιλή.
 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

nor_pithano_eksofullo

Μπεσαμέλ με γεύσεις

ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΕΝΤΟΥΛΑΣ

Συνηθίζουμε να τη φτιάχνουμε με τον ίδιο τρόπο που την έφτιαχνε η μαμά μας, όμως την μπεσαμέλ μπορούμε να την παραλλάξουμε ποικιλοτρόπως, αρκεί να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη.

ΦΡΟΥΤΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΖΑΧΑΡΗ

nor_marmelades

Τα δάνεια της μαρμελάδας

Κείμενο: Αλέξανδρος Γιώτης

Ως παρασκευή που γεννήθηκε από την ανάγκη συντήρησης των φρούτων κατά το χειμώνα, δεν τα έχει πάει κι άσχημα, καθώς βρίσκεται στην ημερήσια διατροφική διάταξη κρατών και κρατών.

ΤΗΝΟΣ

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ