ΑΓΟΡΑ

Αυθεντικέs γεύσειs Σερρών

ΛΙΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: ΜΑΓΑΖΙΑ, Κρεοπωλεία, Ντελικατέσεν

Με εμπειρία στην κτηνοτροφία και στο μοσχαρίσιο κρέας, η οικογένεια του Θανάση Αυγένου λειτουργούσε ένα μικρό κρεοπωλείο στο κέντρο των Σερρών από το 1948.

Πριν από περίπου 8 χρόνια μετακόμισαν σε έναν μεγαλύτερο χώρο και ο κ. Αυγένος έκανε αυτό που πάντα σχεδίαζε: ένα πολύ ενημερωμένο κρεοπωλείο με διαλεχτά ντόπια κρέατα και ένα πλούσιο ντελικατέσεν με εκλεκτά προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

Εκτός από τα ντόπια μοσχαράκια, τα κοτόπουλα και τους κόκορες από την Ηπειρο, το «Αυθεντικό» έχει όλες τις κοπές από το βουβάλι Κερκίνης, σε συνεργασία με το κρεοπωλείο Μπόρας.Κάνουν πολλές παρασκευές και μόνοι τους: εξοχικά, χοιρομέρι γεμιστό, σουτζουκάκια, λουκάνικα και σουβλάκια, και ένα πεντανόστιμο καπνιστό μοσχάρι σε λεπτές φέτες.

Για τα αλλαντικά συνεργάζονται με τη δραμινή εταιρεία Sary, ενώ για τα τυριά ψάχνουν τα καλύτερα σε όλη την Ελλάδα: κασέρι Ξάνθης, φέτα Καραγιάννη Χαλκιδικής, κατσικίσιο τυρί από το Σοχό, Λιόκαυτο από την Ιναχο, γραβιέρα Κρήτης Τζουρμπάκη, κ.λπ.Από τα υπόλοιπα ξεχωρίζουν τα ντόπια ζυμαρικά με βουβαλίσιο γάλα, τα τσάτνεϊ και οι μαρμελάδες «Δαρνάκων Γεύσεις» από το σερραϊκό χωριό Νέο Σούλι, τα φασόλια Πρεσπών Πελεκάνου και πολλά ακόμη, τα οποία η οικογένεια Αυγένου διαλέγει με προσοχή  και κατόπιν αυστηρής επιλογής.

Κρεοπωλείο - Αλλαντοτυροπωλείο Αυθεντικό,
Λ. Παπαπαύλου 24, Σέρρες,

Τηλ. 23210-52.220
 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ