5 άγνωστοι καταρράκτες της Ελλάδας
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ποιος είπε ότι η Ελλάδα είναι μόνο για βουτιές στη θάλασσα; 5 άγνωστοι καταρράκτες στα ηπειρωτικά μας υποδέχονται στις φυσικές «πισίνες» τους.


Πάσχα στο Γηρομέρι Θεσπρωτίας, για μια ιδιότυπη πομπή στο νεκροταφείο με κλαρίνο
ΤΑΞΙΔΙΑ

Στο μικρό ορεινό χωριό της Ηπείρου με την ιστορική Μονή του που στέκει εκεί από τον 14ο αιώνα και μόλις μερικούς δεκάδες κατοίκους, οι ζωντανοί γλεντούν παρέα με τους νεκρούς τους, σε ένα από τα πιο δυνατά πασχαλινά έθιμα της Ελλάδας. Μ. ΠαρασκευήΑν και σε όλα τα κοντινά χωριά γίνεται περιφορά επιταφίου, στη Μονή Γηρομερίου […]

Η Ήπειρος γοητεύει
ΤΑΞΙΔΙΑ

Πέντε ημέρες δεν ήταν αρκετές για να τη μάθουμε. Μας δόθηκε όμως η ευκαιρία να γνωρίσουμε μερικά από τα χωριά της και την εκπληκτική φύση της, και επίσης να καταλάβουμε πόσα ακόμα μπορούμε να δούμε και να κάνουμε.


Αφιέρωμα Road Trips: Ήπειρος
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ένα σχετικά σύντομο ταξίδι, με πανέμορφα τοπία, αλλά και με απαιτητικές διαδρομές, στις οποίες το X-Trail της Nissan ανταποκρίθηκε με άνεση.  

Στα όρη, στα ψηλά βουνά
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ενα ταξίδι στις ορεινές περιοχές της χώρας μας, μέσα από off road διαδρομές, θα σας γεμίσει με εικόνες τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, που θα σας κάνει να αναρωτιέστε αν όλα αυτά τα μέρη βρίσκονται, πράγματι, στον τόπο μας.  


Τζουμέρκων έργα
ΤΑΞΙΔΙΑ

Εμπνευσμένοι άνθρωποι, πανάξιοι και μερακλήδες τεχνίτες, 47 μοναδικά χωριά που η ιστορία τους εξακολουθεί να γράφεται πάνω στην πέτρα.

Στα αρχαία θέατρα της Ηπείρου
ΤΑΞΙΔΙΑ

Μια ανοιξιάτικη περιήγηση με πολλή ιστορία, όμορφη φύση και δραστηριότητες, την οποία σχεδίασε το σωματείο Διάζωμα και υλοποίησε με επιτυχία το ταξιδιωτικό γραφείο somewhere we know.