7 λόγοι που αγαπάμε τα Επτάνησα
ΤΑΞΙΔΙΑ

Επτά νησιά με κοινά στοιχεία αλλά και τόσο διαφορετικά μεταξύ τους, με μοναδικό φυσικό τοπίο, παραλίες, σπήλαια, καταρράκτες, περίπλοκη παράδοση και ιδιαίτερη αρχιτεκτονική. Γι’ αυτούς τους λόγους αγαπάμε τα Επτάνησα.Η Κέρκυρα μιας Κερκυραίας
ΤΑΞΙΔΙΑ

Βενετσιάνικα καντούνια, οργιώδης βλάστηση, ήρεμοι κολπίσκοι και αμμώδεις ακτές, πρωτόγνωρες γεύσεις και πνευστά που συγκινούν: το καλοκαίρι στην Κέρκυρα δεν μοιάζει με κανένα άλλο.Τα καλύτερα της Κέρκυρας
ΤΑΞΙΔΙΑ

Μια Kερκυραία φωτογράφος ξεχωρίζει τα μέρη που έχει ταυτίσει με το δικό της καλοκαίρι στο νησί.

Κέρκυρα: Τα «κλειδιά» της πόλης
ΤΑΞΙΔΙΑ

Οι καλύτερες στάσεις, οι πιο δυνατές γαστρονομικές εμπειρίες και οι εκδρομές που πρέπει να βάλετε στο πρόγραμμα για μια χορταστική φθινοπωρινή απόδραση.

Κέρκυρα: Eπτανησιακή μελωδία
ΤΑΞΙΔΙΑ

Τη Μεγάλη Εβδομάδα ακούστε τις τρεις φιλαρμονικές να παιανίζουν σε ρυθμούς πένθιμους, προσδίδοντας στην αρχοντική πόλη της Κέρκυρας μοναδικό χαρακτήρα.


Κέρκυρα: Ανεπιτήδευτη αρχοντιά
ΤΑΞΙΔΙΑ

Μια βόλτα στην πόλη είναι σαν ένα ταξίδι στον χρόνο. Λαμπρά οικοδομήματα, μνημεία και ανάκτορα, σπίτια με ζηλευτές κεραμοσκεπές και σοφίτες, αλλά και πλατείες, όπως η Σπιανάδα, ή ο πεζόδρομος Λιστόν.

Κέρκυρα: Για «πεκαδόρους» ταξιδιώτες
ΤΑΞΙΔΙΑ

Δηλαδή για «ψαγμένους», όπως λέγεται στα κερκυραϊκά. Αυτός που πίνει την τσιτσιμπίρα του στο καφενείο του Αγόρη, που κάνει μακροβούτια στον Iσσο, που ξέρει πως νοικιάζοντας μια βάρκα από τις Eρμονες μπορείς να ανακαλύψεις μικρούς παραδείσους.

Η “άλλη” Κέρκυρα
ΤΑΞΙΔΙΑ

Η νότια πλευρά του κοσμοπολίτικου νησιού φοράει τα ανοιξιάτικά της και μας υποδέχεται στα χωριά, στα αρχοντικά και στη μαγευτική της φύση.    


Κέρκυρα: Αρωμα Ευρώπης στο Ιόνιο
ΤΑΞΙΔΙΑ

Αφήνοντας πίσω τα φαρδιά χαλικόστρωτα δρομάκια και το κομψό νεοκλασικό ανάκτορο, ένα στενό μονοπάτι κατηφορίζει μέσα στο πυκνό δάσος για να καταλήξει σε μια αρυτίδωτη λίμνη. Μόνο που τα κρυστάλλινα νερά, που αντανακλούν τους κορμούς των δέντρων και τον συννεφιασμένο ουρανό…