Η πολιτιστική ατζέντα της Μεγάλης Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Μεγάλης Παρασκευής

Eνα επαρχιακό κέντρο διασκέδασης άλλης δεκαετίας, ρετσίνα και μπίρα, πλαστικές καρέκλες, κλαρίνα και ηλεκτρονική μουσική. Το Σάββατο 23 Απριλίου στις 21.00 έρχεται ένα πανηγύρι στο YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση, με τον ηδονισμό της γιορτής, τον διονυσιασμό του κεφιού σε πρώτο πλάνο

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνα επαρχιακό κέντρο διασκέδασης άλλης δεκαετίας, ρετσίνα και μπίρα, πλαστικές καρέκλες, κλαρίνα και ηλεκτρονική μουσική. Το Σάββατο 23 Απριλίου στις 21.00 έρχεται ένα πανηγύρι στο YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση, με τον ηδονισμό της γιορτής, τον διονυσιασμό του κεφιού σε πρώτο πλάνο. Σύλληψη, σκηνοθεσία, ηχητικός σχεδιασμός, περφόρμανς: Θανάσης Δεληγιάννης.

Το εμβληματικό έργο «Maman» (1999) της Louise Bourgeois εκτίθεται στον χώρο της Εσπλανάδας του ΚΠΙΣΝ, με ελεύθερη, ανοιχτή πρόσβαση στο κοινό. Ιδρυμα Νιάρχος.

Με πυρήνα την κοινή συνεύρεση γύρω από ένα τραπέζι, που έλειψε σε όλους την περίοδο του εγκλεισμού, ο Δημήτρης Γκύζης δημιούργησε μια σειρά έργων, που με τη σειρά τους οδήγησαν σε ένα ολόκληρο πρότζεκτ, το οποίο βρήκε τη θέση του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στις «Βιτρίνες Τέχνης του ΟΤΕ». Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Μαΐου. Καρόλου Ντηλ 33.

Ο Σωτήρης Δανέζης επιστρέφει σε περιοχές του πλανήτη που σημαδεύτηκαν από πολέμους, ανθρωπιστικές κρίσεις, φυσικές καταστροφές και συναισθηματική φόρτιση για να παρουσιάσει τις ιστορίες του, αυτή τη φορά μέσα από την έκθεση φωτογραφίας και νέων μέσων «Non-Returns», την οποία επιμελείται ο Βαγγέλης Ιωακειμίδης. Στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά μέχρι τις 29 Μαΐου. Φίλωνος 29, Πειραιάς.

Η έκθεση «Οι Γυναίκες στην Επανάσταση | Η Επανάσταση των Γυναικών» φιλοξενείται στην Πινακοθήκη του «Μουσείου της Πόλεως των Αθηνών – Ιδρύματος Βούρου-Ευταξία» έως τις 12 Σεπτεμβρίου. Παπαρρηγοπούλου 5-7, πλατεία Κλαυθμώνος.

Η πολιτιστική ατζέντα της Μεγάλης Παρασκευής-1
Το έργο «Maman» της Louise Bourgeois εκτίθεται στην Εσπλανάδα του ΚΠΙΣΝ.
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή