Καλή συνέχεια στη Σοφία που θα μας λείψει

Καλή συνέχεια στη Σοφία που θα μας λείψει

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια μάς φρόντιζε. Κάθε πρωί βρίσκαμε τα γραφεία μας λαμπίκο χωρίς τη χαρτούρα της προηγούμενης ημέρας και ξέραμε ότι τόσο εκείνη όσο και οι υπόλοιπες θαυματουργές κυρίες που επωμίζονται την καθαριότητα της εφημερίδας είχαν κάνει τη δουλειά τους. Η αγαπημένη μας Σοφία Πυλαρινού αποφάσισε να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής της, τη Ζάκυνθο, και να συνεχίσει εκεί τη ζωή της. Κυρίως –αν και νεότατη–, να μεγαλώσει την εγγόνα της τη Ναταλία που ήρθε πρόσφατα στη ζωή. Ετσι, την αποχαιρετήσαμε την περασμένη εβδομάδα με δεκάδες ευχές, ευγνωμοσύνη και δώρο ένα μαντίλι για να μας θυμάται.

Συντάκτες από όλα τα ρεπορτάζ μαζί με τη διεύθυνση την περιμέναμε στην αίθουσα συσκέψεων και εκείνη σάστισε με την έκπληξη. Στην «Καθημερινή» είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια και οι εργαζόμενοι σε κάθε τμήμα, από το φυλάκιο της εισόδου έως το εστιατόριο, αισθάνονται μέλη της. Θα μας λείψει η Σοφία για την καλοσύνη και την ευγένειά της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή