Διαδικασία
- Για τα ψητά μήλα, αρχικά προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
- Από τα κίτρινα μήλα αφαιρούμε τον πυρήνα με τα κουκούτσια με το ειδικό εργαλείο ή προσεκτικά με ένα κοφτερό, μυτερό μαχαίρι.
- Τα βάζουμε σε ένα ταψί, περιχύνουμε με το χυμό πορτοκαλιού, σκεπάζουμε με λαδόκολλα, μετά με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 30 λεπτά.
- Στο μεταξύ, ζεματίζουμε το ξύσμα για 10 δευτερόλεπτα σε ένα μπρίκι με νερό που βράζει. Σουρώνουμε αμέσως.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ξύσμα με τα υπόλοιπα υλικά για τη γέμιση και ανακατεύουμε.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr