- 10′ προετοιμασία
- 10′ μαγείρεμα
- Σύνολο: 20′
Υλικά
Μερίδες: 1 πίτσα διαμέτρου περίπου 38 εκ.
- 1 έτοιμη, νωπή ζύμη για πίτσα (τη βρίσκουμε στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ, δίπλα στα φρέσκα φύλλα και στις σφολιάτες)
- 2 κουτ. σούπας ντοματοπελτές
- 1 κουτ. σούπας πάστα ελιάς
- 4 πιπεριές Φλωρίνης, από βαζάκι, καλά στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
- 150 γρ. γραβιέρα της αρεσκείας μας, κομμένη σε κύβους περίπου 1 εκ.
- 150 γρ. καπνιστό τυρί της αρεσκείας μας, όπως μετσοβόνε, κομμένο σε μικρούς κύβους (περίπου 1 εκ.)
- 150 γρ. φορμαέλα, κομμένη σε κύβους περίπου 1 εκ. (ημίσκληρο τυρί από αιγοπρόβειο γάλα, με ελαφρώς πικάντικη γεύση και γνωστότερη την ΠΟΠ φορμαέλα Αραχώβης. τη βρίσκουμε στα περισσότερα σούπερ μάρκετ και τυροπωλεία) ή μαστέλο ή άλλο μαστιχωτό τυρί
- 1/2 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή, τριμμένη
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο