Γρήγορη πίτσα με πάστα ελιάς και 3 είδη τυριών

Γρήγορη πίτσα με πάστα ελιάς και 3 είδη τυριών

Σε 25′ ετοιμάσαμε αυτή την πίτσα με γραβιέρα, μετσοβόνε και φορμαέλα για να τη φάμε σήμερα το βράδυ παρέα με φίλους

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
  • 10′ προετοιμασία
  • 10′ μαγείρεμα
  • Σύνολο: 20′

Υλικά

Μερίδες: 1 πίτσα διαμέτρου περίπου 38 εκ.

  •  1 έτοιμη, νωπή ζύμη για πίτσα (τη βρίσκουμε στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ, δίπλα στα φρέσκα φύλλα και στις σφολιάτες)
  •  2 κουτ. σούπας ντοματοπελτές
  •  1 κουτ. σούπας πάστα ελιάς
  •  4 πιπεριές Φλωρίνης, από βαζάκι, καλά στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
  •  150 γρ. γραβιέρα της αρεσκείας μας, κομμένη σε κύβους περίπου 1 εκ.
  •  150 γρ. καπνιστό τυρί της αρεσκείας μας, όπως μετσοβόνε, κομμένο σε μικρούς κύβους (περίπου 1 εκ.)
  •  150 γρ. φορμαέλα, κομμένη σε κύβους περίπου 1 εκ. (ημίσκληρο τυρί από αιγοπρόβειο γάλα, με ελαφρώς πικάντικη γεύση και γνωστότερη την ΠΟΠ φορμαέλα Αραχώβης. τη βρίσκουμε στα περισσότερα σούπερ μάρκετ και τυροπωλεία) ή μαστέλο ή άλλο μαστιχωτό τυρί
  •  1/2 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή, τριμμένη
  •  2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή