Πάστα φλόρα λεμόνι

Εύκολη πάστα φλόρα με μαρμελάδα λεμόνι, με ισορροπημένη γλυκόξινη γεύση που ταιριάζει τέλεια με τη ζύμη της τάρτας μας

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
  • 30′ προετοιμασία
  • 30′ ψήσιμο
  • Σύνολο: 1 ώρα

Υλικά

Μερίδες: 9

1 κούπα βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

1/3 κούπας ζάχαρη

2 αυγά

2 κουτ. σούπας κονιάκ

3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις

3 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ

ξύσμα από 1/2 ακέρωτο λεμόνι

1 βάζο μαρμελάδα λεμόνι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή