Πίτσα με σπανάκι, καρύδια και τσαλαφούτι

Πίτσα με σπανάκι, καρύδια και τσαλαφούτι

Μια ωραία ιδέα για πίτσα με το ΠΟΠ πλέον τσαλαφούτι, που συνδυάζεται άρτια με το σπανάκι και τα καρύδια. Μπορείτε να φτιάξετε και δική σας ζύμη, αλλά και με μια έτοιμη γίνεται πιο εύκολα!

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τη πίτσα με σπανάκι, καρύδια και τσαλαφούτι, ξεκινάμε καθαρίζοντας πολύ καλά όλα τα χορταρικά και τα αφήνουμε να στεγνώσουν.
  2. Σωτάρουμε καλά στο ελαιόλαδο το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια, τις καυκαλήθρες, τα μυρώνια και λίγο από τον άνηθο και αλατοπιπερώνουμε. Φροντίζουμε να μην μείνουν υγρά στο σπανάκι μας, αλλά δεν θέλουμε να ψηθεί και εντελώς (να μαραθεί καλά και αυτό και τα υπόλοιπα χορταρικά).
  3. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C (180° C με αέρα).
  4. Μεταφέρουμε τα χορταρικά σε ένα σουρωτήρι και πιέζουμε καλά να φύγουν τα υγρά τους.
  5. Ανοίγουμε τη ζύμη και τη βάζουμε σε ένα ταψί που έχουμε καλύψει με λαδόκολλα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή