Σουβλάκι θαλασσινών από το Άγιο Όρος

Σουβλάκι θαλασσινών από το Άγιο Όρος

Λαχταριστά σουβλάκια θαλασσινών, τραγανά εξωτερικά και ζουμερά εσωτερικά, με λαχανικά, χταπόδι και γαρίδες. Μπορούμε να τα κάνουμε στη θράκα ή και στο γκριλ.

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε σουβλάκια θαλασσινών πρώτα κόβουμε τα πλοκάμια του χταποδιού σε κομμάτια 2½-3 εκ. Το χταπόδι (εξ ου και το όνομα) έχει οκτώ πλοκάμια. Υπολογίζουμε λοιπόν από ένα πλοκάμι για το κάθε σουβλάκι μας.

Κόβουμε επίσης τις πιπεριές, τα κρεμμύδια, τις ντομάτες και υπολογίζουμε να έχουμε γύρω στα 32 κομμάτια από το κάθε είδος.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή