Σύκα γλυκά σαν μαρμελάδα, βερίκοκα και ζουμερά ροδάκινα, σταφύλια και τραγανά κεράσια -ο Αύγουστος μπορεί να υπερηφανεύεται για τα ωραιότερα φρούτα του χρόνου. Λατρεύουμε να τα τρώμε σκέτα, έτσι όπως είναι. Ο επόμενος καλύτερος τρόπος όμως για να τα απολαύσουμε είναι να τα ενσωματώσουμε στα γλυκά μας. Σε κλασικές βουτυράτες τάρτες ή εύκολες γκαλέτ, «ανάποδα» κέικ και γλυκές πίτες αξιοποιούμε την πλούσια παραγωγή της εποχής: από το κλαφουτί με κεράσια μέχρι τη σιροπιαστή ροδακινόπιτα, αυτές είναι μερικές από τις αγαπημένες μας συνταγές, ιδανικές για τις τελευταίες εβδομάδες του καλοκαιριού.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο