Τηγανητοί κεφτέδες με κρασί και πάπρικα, χωρίς κρεμμύδι

Τηγανητοί κεφτέδες με κρασί και πάπρικα, χωρίς κρεμμύδι

Τηγανητοί κεφτέδες με κρασί και πάπρικα, χωρίς κρεμμύδι με μοσχαρίσιο κιμά για όσους προτιμούν τις πιο ήπιες γεύσεις.

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

20′ προετοιμασία

30′ τηγάνισμα

30′ αναμονή

Σύνολο: 1 ώρα και 20′

Υλικά

Μερίδες: για 25-30 κεφτέδες

Για τους κεφτέδες

Για το τηγάνισμα

Διαδικασία

Κεφτέδες

  1. Για να φτιάξουμε τους τηγανητούς κεφτέδες με κρασί και πάπρικα, χωρίς κρεμμύδι, σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά για τους κεφτέδες. Ζυμώνουμε καλά μέχρι να σχηματιστεί ένα αφράτο μείγμα. Σκεπάζουμε το μπολ με διάφανη μεμβράνη, εφαρμόζοντάς τη στην επιφάνεια του μείγματος, και βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 30 λεπτά.
  2. Με το μείγμα του κιμά φτιάχνουμε κεφτέδες βάρους περίπου 35 γρ. και τους αλευρώνουμε.

Τηγάνισμα

  1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μέτριο αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζουμε τους κεφτέδες.
  2. Τους στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τους αφήνουμε να κρυώσουν.
  3. Συνοδεύουμε τους τηγανητούς κεφτέδες με κρασί και πάπρικα, χωρίς κρεμμύδι με ντοματοσαλάτα με βραστές πατάτες ή άλλη σαλάτα της αρεσκείας μας, ακόμα και με μερικά ντοματίνια.

Πηγή: Γαστρονόμος

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή