Oταν πρωτοάνοιξε το Select Salmon House, το 1997, ήταν ένα πρωτοποριακό κατάστημα με εξειδίκευση στο σολομό, στο χαβιάρι και στο μπρικ. Οι εποχές οδήγησαν την ιδιοκτήτρια οικογένεια Χατζητριανταφύλλου να στραφεί και σε εγχώρια προϊόντα. Εκλεκτές λιχουδιές εισαγωγής υπάρχουν, αλλά δεν μονοπωλούν.
Σταθερά φέρνουν καπνιστό σολομό Σκωτίας, που κόβεται και καθαρίζεται επιτόπου με το χέρι. Και κοντά στα Χριστούγεννα φέρνουν επίσης άγριο σολομό Αλάσκας, Gravlax και Red King. Ομως πλέον, μεταξύ άλλων, θα βρούμε και ελληνικά καπνιστά ψάρια, το χέλι του Γείτονα, αυγοτάραχο Τρικαλινού, πέστροφες Λούρου.

Ακόμη το ρύζι της Dragoni – Vialone Nano για ριζότο και της ποικιλίας Selenio για σούσι, μέχρι το φυσικό μαύρο Venere-, βαλσαμικά ξίδια Acetaia Bellei, φιλέτα σαλιγκαριών Φερέοικος, τσιπς λαχανικών με λιγότερο αλάτι και λιπαρά, αλλά και προϊόντα δίχως γλουτένη.
Από τυριά ξεχωρίζει το Ανόστρου Κάσσιο, φτιαγμένο με πρόβειο και λίγο κατσικίσιο γάλα από τον Ηπειρώτη Παππά, λαδοτύρι και γραβιέρα Μυτιλήνης του Ταστάνη, «ψημένες» γραβιέρες και γιδοτύρι Κρητών Παράδοση. Διεθνείς επιλογές, όπως γκριγιέρ, ροκφόρ, προβολόνε και μπρι, δίπλα στα ελληνικά.
Select Salmon House
Κ. Καραμανλή 3, Μελίσσια,
Τηλ. 210-80.37.498 και 61.33.561.