Εισβολή στην Ουκρανία: «Δεν θέλουμε κυρώσεις που γαβγίζουν, αλλά που δαγκώνουν», λέει ο Βέλγος πρωθυπουργός

Εισβολή στην Ουκρανία: «Δεν θέλουμε κυρώσεις που γαβγίζουν, αλλά που δαγκώνουν», λέει ο Βέλγος πρωθυπουργός

«Θα πρέπει να φροντίσουμε να γίνει εξαιρετικά δύσκολο για αυτούς να λειτουργούν σε ένα διεθνές περιβάλλον», δήλωσε Αλεξάντερ Ντε Κρο, σύμφωνα με δημοσιογράφο των FT

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Βέλγος πρωθυπουργός, Αλεξάντερ Ντε Κρο, δήλωσε σήμερα ότι η Ε.Ε. δεν έχει ανάγκη από κυρώσεις κατά της Ρωσίας που να «γαβγίζουν» αλλά που να «δαγκώνουν».

«Θα πρέπει να φροντίσουμε να γίνει εξαιρετικά δύσκολο για αυτούς να λειτουργούν σε ένα διεθνές περιβάλλον», δήλωσε ο ίδιος, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter δημοσιογράφος των Financial Times.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός της Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε σήμερα την επιβολή κυρώσεων σε βάρος πάνω από 100 προσώπων και οντοτήτων από τη Ρωσία.

«Συνολικά, θα επιβάλουμε δέσμευση περιουσιακών στοιχείων σε βάρος περισσότερων από 100 νέων οντοτήτων και προσώπων πέραν των εκατοντάδων άλλων που έχουν ήδη ανακοινωθεί», είπε ο Τζόνσον σε βουλευτές.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή