Χρηματιστήριο xrimatistirio--2-thumb-large-thumb-large

Με άνοδο 1,53% έκλεισε το Χρηματιστήριο

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Εκτοξεύθηκε σήμερα η αξία συναλλαγών στο Χρηματιστήριο στα 83,76 εκατ,. ευρώ εξαιτίας μεγάλου πακέτου αξίας 35,8 εκατ. ευρώ που αφορούσε τη μετοχή της Grivallia, ενώ πραγματοποιήθηκε και πακέτο της Eurobank αξίας 12,2 εκατ. ευρώ.

sev23122014_643140808-thumb-large

ΣΕΒ: Κοινωνικό μέρισμα στην πλάτη της ιδιωτικής οικονομίας

Συνθήκες εξόδου στις αγορές διαβλέπει ο ΣΕΒ στο εβδομαδιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων, διαπιστώνει ωστόσο «προκλήσεις» στην εκτέλεση του προϋπολογισμού προερχόμενες κυρίως από την αύξηση της φορολογικής πίεσης και τις αυξήσεις των αμοιβών στο προσωπικό του Δημοσίου.

g_oik_gr_b02

Αναπτυξιακή πολιτική ζητούν οι οικονομολόγοι

ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΛΩΡΑ

Ερωτήματα για την επίτευξη των στόχων του προϋπολογισμού του 2018 και ανησυχίες για την ευρύτερη αναπτυξιακή προοπτική της χώρας διατύπωσαν, χθες, καθηγητές πανεπιστημίου και άλλοι οικονομολόγοι, κατά την παρουσίαση έκθεσης του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας για τον προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς.

Ανεργία s22_1312ergasia-prosl-apasxol

Με μερική ή εκ περιτροπής εργασία 6 στις 10 προσλήψεις τον Νοέμβριο

ΡΟΥΛΑ ΣΑΛΟΥΡΟΥ

Την απόλυτη επικράτηση των ευέλικτων μορφών απασχόλησης στις νέες προσλήψεις επιβεβαιώνουν και τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος «Εργάνη» για τον μήνα Νοέμβριο, καθώς οι νέες θέσεις εργασίας με μερική ή εκ περιτροπής απασχόληση έσπασαν κάθε ρεκόρ, φθάνοντας το 58,04%. 

tsak

«Αρωμα» Ελλάδας στη Wall Street: Ο Τσακαλώτος χτύπησε το καμπανάκι λήξης των εργασιών (Βίντεο)

Το καμπανάκι της λήξης των εργασιών της Wall Street, χτύπησε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, πλαισιωμένος από την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, την ελληνική αποστολή και εκπροσώπους των ελληνικών συμφερόντων εταιρειών που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο της Γουόλ Στριτ.

s23_1312lixiproth-ofeil-xreos-dhmos

Πλησιάζουν τα 100 δισ. οι οφειλές στο Δημόσιο

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Με κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων φορολογουμένων (κυρίως υπολοίπων τραπεζικών λογαριασμών, αλλά και ακινήτων) προσπαθεί το υπουργείο Οικονομικών να ανασχέσει το κύμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών, οι οποίες αυξάνονται με ρυθμό μεγαλύτερο του 1 δισ. ευρώ μηνιαίως.

Περισσότερα