Εικονογράφηση: TITINA XAΛMATZH

Εριάν: Η καλύτερη λύση, το «κούρεμα» του χρέους

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΛΛΙΣ

Η καλύτερη λύση θα ήταν το «κούρεμα», τονίζει στο Γεύμα με την «Κ» ο διάσημος οικονομολόγος και επενδυτής Μοχάμεντ ελ Εριάν, θεωρώντας ότι η ελάφρυνση του χρέους είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάκαμψη της Ελλάδας. 

 

Εικονογράφηση:  TITINA XAΛMATZH

Δημήτρης Γόντικας: Κέντρο ερευνών ιδρύει το Πρίνστον στην Ελλάδα

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΚΑΣΑΣ

Τα σχέδια για το Κέντρο Ερευνών και Μελέτης του Ελληνικού Πολιτισμού, που ιδρύει το Πρίνστον στην Αθήνα, αναλύει στο Γεύμα με την «Κ» ο καθηγητής του αμερικανικού πανεπιστημίου Δημήτρης Γόντικας.

ΕικονογρAφηση:  TITINA XAΛMATZH

Ιντιθ Χολ: Τα Μάρμαρα πρέπει να επιστραφούν

ΤΑΣΟΥΛΑ ΕΠΤΑΚΟΙΛΗ

Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει και θα επιστραφούν στην Ελλάδα, λέει στο Γεύμα με την «Κ» η Ιντιθ Χολ, καθηγήτρια Κλασικών Σπουδών στο King’s College, συμπληρώνοντας: «Αν βρίσκατε τρόπο να μην τρώγεστε μεταξύ σας...».

Εικονογράφηση:  TITINA XAΛMATZH

Ρομπέι: Ο Βαρουφάκης σάς κόστισε δεκάδες δισεκατομμύρια

ΕΛΕΝΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ

Ο Βέλγος πολιτικός αποκαλύπτει πτυχές και μυστικά του ελληνικού προβλήματος κατά τις κρίσιμες χρονιές. Η αφήγηση ξεκινάει από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010, που είναι το πρώτο συμβούλιο του κ. Ρομπέι. 

Εικονογράφηση: TITINA XAΛMATZH

Θ. Φέσσας: Χρειάζονται και άλλοι σαν τον Πιτσιόρλα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Οι συνδικαλιστές διοικούν τις κρατικές επιχειρήσεις, αυτοί είναι ο εκλογικός στρατός του ΣΥΡΙΖΑ, λέει στο Γεύμα με την «Κ» ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Θεόδωρος Φέσσας. Μάλιστα, αναφερόμενος στις ιδιωτικοποιήσεις, τονίζει: «Χρειάζονται και άλλοι σαν τον Πιτσιόρλα στην κυβέρνηση».

Περισσότερα