Εικονογράφηση: ΤΙΤΙΝΑ ΧΑΛΜΑΤΖΗ

Αθανάσιος Πότσης: 40 εταιρείες Ελλήνων πωλούν υλικό στη NASA

ΤΑΣΟΥΛΑ ΕΠΤΑΚΟΙΛΗ

Ολοι οι (τεχνολογικά) καλοί χωρούν στο Διάστημα· αυτό το απέραντο «οικοσύστημα» προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες επιχειρείν και κερδοφορίας. Κι εκεί υπάρχουν καλά νέα, καθώς το «Made in Greece» ταξιδεύει ήδη πολύ ψηλά, προσφέροντας υπερσύγχρονα υλικά, λογισμικά κ.ά. για λογαριασμό της NASA και της ESA που εμπιστεύονται τους Ελληνες. 

Εικονογράφηση: Τιτίνα Χαλματζή

Τζον Κυριάκου, εγώ ο κατάσκοπος της CIA

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ

Εγώ ο κατάσκοπος». Ο Τζον Κυριάκου μιλάει για τις ειδικές αποστολές του όταν δούλευε από ηλικίας 22 ετών επί 14 χρόνια για λογαριασμό της CIA, τονίζοντας ότι ο φάκελος «17 Νοέμβρη» δεν θα τεθεί στο αρχείο, διότι «υπάρχουν ασύλληπτα μέλη της». Ο Ολιβερ Στόουν ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά βασισμένη στη ζωή του.

Εικονογράφηση:  TITINA XAΛMATZH

Φωκίων Καραβίας: Να πιστεύουμε ότι το τέλος της κρίσης είναι κοντά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΕΛΑΣ

«Οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι. Και οφείλουμε να πιστεύουμε ότι το τέλος της κρίσης είναι κοντά. Αλλωστε, αν το καλοσκεφτείτε, δεν θέλουμε και πολλά για να το πετύχουμε». Το μήνυμα του CEO της Eurobank, Φωκ. Καραβία, στο σημερινό «Γεύμα με την Κ».

Τα παράδοξα του καιρού και οι ειδικοί

ΤΑΣΟΥΛΑ ΕΠΤΑΚΟΙΛΗ

«Μα να μετρούν νιφάδες στο Σύνταγμα για να δουν πόσο μέσα ή έξω πέσαμε;» Οι μετεωρολόγοι Χριστίνα Σούζη και Δημήτρης Ζιακόπουλος μιλούν για τα μποφόρ κριτικής που συνόδευσαν το κύμα κακοκαιρίας από ευκαιριακούς ειδήμονες. 

Εικονογράφηση: TITINA XAΛMATZH

Χρ. Ντούμας: Τα μουσεία χρειάζονται μάνατζερς

ΤΑΣΟΥΛΑ ΕΠΤΑΚΟΙΛΗ

Δεν είναι  ταμπού, τα μουσεία μας χρειάζονται μάνατζερς για να επιβιώσουν οικονομικά, τονίζει στην «Κ» ο καθηγητής Αρχαιολογίας Χρίστος Ντούμας, ενώ χαρακτηρίζει το Ακρωτήρι Σαντορίνης κορυφαίο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. 

Εικονογράφηση: TITINA XAΛMATZH

Γεράσιμος Φωκάς: Η Αθήνα μπορεί να γίνει τουριστική πρωτεύουσα

ΤΑΣΟΥΛΑ ΕΠΤΑΚΟΙΛΗ

Η Αθήνα μπορεί να γίνει πρωτεύουσα του ευρωπαϊκού τουρισμού, λέει στο Γεύμα με την «Κ» ο Γεράσιμος Φωκάς, πρόεδρος του ομίλου Electra Hotels and Resorts, ξετυλίγοντας αναμνήσεις μιας ζωής από την Κεφαλονιά στο «επιχειρείν» και στον τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Εικονογράφηση: TITINA XAΛMATZH

Θάνος Πλεύρης: «Τι ακριβώς είναι όσοι εύχονταν τον θάνατό μου;»

ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΤΕΡΖΗΣ

«Εάν εγώ θεωρούμαι φασίστας, όσοι εύχονταν τον θάνατό μου, τι ακριβώς είναι;». Με αυτό το σχόλιο, ο κ. Θάνος Πλεύρης απαντά στα εμετικά διαδικτυακά σχόλια κατά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του. 

Περισσότερα