Ερντογάν: Ο λαός μου έδωσε την εντολή - Παραποίηση των αποτελεσμάτων καταγγέλλει η αντιπολίτευση

er2

«Ο τουρκικός λαός μου έδωσε την εντολή», με βάση τα ανεπίσημα ακόμη αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε υποστηρικτές του στην Κωνσταντινούπολη, την ώρα που τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατήγγειλαν την «παραποίηση» των αρχικών αποτελεσμάτων των βουλευτικών και προεδρικών εκλογών που μεταδόθηκαν από το κρατικό πρακτορείο Anadolu.

Ιταλία

«Σαφώς ικανοποιημένος» δήλωσε ο Κόντε μετά τη Σύνοδο για το μεταναστευτικό

konte2

«Σαφώς ικανοποιημένος» από τη συνάντηση που είχε με τους Ευρωπαίους εταίρους του στις Βρυξέλλες, με τους οποίους συζήτησε το μεταναστευτικό, δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε μετά τη λήξη της μίνι συνόδου Κορυφής.

Οι υποσχέσεις του Ομπραδόρ στους Μεξικανούς

2--70 GUILLERMO OSORNO, THE NEW YORK TIMES

Η νίκη του Μανουέλ Αντρές Λόπεζ Ομπραδόρ στις προεδρικές εκλογές του Μεξικού την ερχόμενη Κυριακή θεωρείται αναπόφευκτη. Οι συζητήσεις δεν αφορούν το αν θα κερδίσει, αλλά με πόση διαφορά.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗΣΚΟΠΙΑ

2--73

Τα ευτράπελα της παράνομης στάθμευσης

ΤΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ

H δύσκολη έως ανύπαρκτη επικοινωνία μεταξύ δημοτικής αστυνομίας, Τροχαίας και υπουργείου Μεταφορών όσον αφορά τον έλεγχο της παράνομης στάθμευσης αποτελεί εύφορο έδαφος για ευτράπελα. Παράλληλα, είναι εξαιρετικά πιθανό αυτοκίνητα με παράνομες πινακίδες να κυκλοφορούν για χρόνια πριν εντοπιστούν.

VIDEO