Αιντε για Κυπριακό: Υπήρξε κρίση εμπιστοσύνης στο Κραν Μοντάνα

u_n_-special-thumb-large

Στο πολύωρο δείπνο της 6ης Ιουλίου, που συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, «όλοι στο δωμάτιο καταλάβαιναν ότι αυτό δεν οδηγούσε κάπου. Υπήρχε επιδείνωση της εμπιστοσύνης. Το κλίμα, ο τόνος, ο τρόπος, που μιλούσαν οι άνθρωποι μεταξύ τους και για τους άλλους, δεν ταίριαζε σε ανθρώπους που επρόκειτο να ενωθούν», υποστηρίζει ο ειδικός σύμβουλος του γ.γ. του ΟΗΕ, Έσπεν Άιντε. 

Αίγυπτος: Ο στρατός σκότωσε 30 εξτρεμιστές στο Σινά

ef

Οι Αιγυπτιακές δυνάμεις σκότωσαν 30 εξτρεμιστές στη χερσόνησο του Σινά στη διάρκεια επιχειρήσεων ασφαλείας που πραγματοποίησαν τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, ανακοίνωσε σήμερα το γενικό επιτελείο στρατού.

ΟΗΕ: Δεν υπήρξε συμφωνία για την ειρηνευτική δύναμη στην Κύπρο

ohe-thumb-large-thumb-large-thumb-large--2

Τα 5 μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ δεν κατόρθωσαν να συμφωνήσουν στο τελικό κείμενο του σχεδίου ψηφίσματος για την ανανέωση της θητείας UNFICYP (Ειρηνευτική Δύναμη του ΟΗΕ στην Κύπρο) στις χθεσινοβραδινές διαβουλεύσεις τους.

Γιοχάνες Χαν: Τέλος χρόνου για την Αγκυρα

ha-thumb-large

«H αντίδραση της Γερμανίας είναι κατανοητή. Πιστεύω ότι όλοι δείξαμε μεγάλη υπομονή με την Τουρκία, αλλά φαίνεται πως δεν το εκτίμησε», είπε ο αρμόδιος επίτροπος για την διεύρυνση της Ε.Ε.

Ταξιδιωτική απαγόρευση ΗΠΑ για Β. Κορέα

photo1 A.P., ΑΠΕ

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Ταξιδιωτική απαγόρευση εις βάρος της Βόρειας Κορέας αναμένεται να εκδώσουν οι ΗΠΑ μετά τον θάνατο του φοιτητή Οτο Ουόρμπιρ, ο οποίος πέθανε αφότου έπεσε σε κώμα σε βορειοκορεατική φυλακ

Υπουργούς και δικαστές «δείχνει» η ΑΔΕΔΥ

dimosio5--3 ΕΥΑ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ

Οι υπουργοί είναι υπεύθυνοι για τη συγκρότηση των πειθαρχικών συμβουλίων και οι δικαστές, ως πρόεδροι των πειθαρχικών, ευθύνονται για την ταχύτητα εκδίκασης των υποθέσεων, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΔΕΔΥ.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗΣΚΟΠΙΑ

VIDEO