Δεκαετίες μισογυνικών σχολίων του Τραμπ

g_ele_e03--2 THE NEW YORK TIMES

Συνηθισμένος είναι ο πρόεδρος Τραμπ να υβρίζει γυναίκες, κοροϊδεύοντας το σώμα τους και συγκρίνοντάς τις με ζώα, σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας New York Times.

Τεράστιες ουρές για κάνναβη

18s8customer-l

Νομιμοποίηση της πώλησης για ψυχαγωγικούς σκοπούς στον Καναδά. Η κυβέρνηση επέτρεψε σε κάθε επαρχία να διοργανώσει μόνη της το εμπόριο σε αυτήν την επικερδή αγορά.

Στήριξη σε συμφωνία των Πρεσπών και κυβέρνηση Ζάεφ από Ουάσιγκτον

wess-mitchell

Στη συμφωνία των Πρεσπών που είναι «αποτέλεσμα ενός συμβιβασμού ανάμεσα σε δύο δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις» αναφέρθηκε ο Αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών Γουές Μίτσελ, λέγοντας πως οι ΗΠΑ στηρίζουν την επιθυμία του λαού της πΓΔΜ για ένταξη στους ευρωατλαντικούς θεσμούς.

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης Κασόγκι ζητούν από τον ΟΗΕ διεθνείς οργανώσεις

kasogki--3

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης του δημοσιογράφου της Σαουδικής Αραβίας Τζαμάλ Κασόγκι ζητούν από τον ΟΗΕ η Διεθνής Αμνηστία, η Επιτροπή Προστασίας των Δημοσιογράφων, το Human Rights Watch (Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) και οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗΣΚΟΠΙΑ

VIDEO

sakellaridou_agemar_color-6

Το φωτεινό «καράβι» της Αθήνας

Με έμπνευση από τη θάλασσα, το νέο συγκρότημα που υπογράφει η Ρένα Σακελλαρίδου μαγνητίζει τους Αθηναίους και εξελίσσεται σε αρχιτεκτονικό τοπόσημο.