Ο «τελευταίος αυτοκράτορας» της Ιαπωνίας

1773rdanniver Α.Ρ.

Για τελευταία φορά ο αυτοκράτορας της Ιαπωνίας Ακιχίτο εξέφρασε τη «βαθιά του μεταμέλεια» για τον πόλεμο κατά τη διάρκεια της επετείου που σηματοδοτούσε την παράδοση της Ιαπωνίας στο τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. 

Εως 20 αγνοούμενους εξακολουθούν να αναζητούν οι διασώστες στη Γένοβα

genoa-death-

Οι διασώστες που ερευνούν τα συντρίμμια της γέφυρας που κατέρρευσε στη Γένοβα, στη βόρεια Ιταλία, εξακολουθούν να αναζητούν 10 έως 20 αγνοουμένους, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης τα οποία επικαλούνται πηγές στη νομαρχία.

ΗΠΑ

ΗΠΑ: Νέο σκάνδαλο κακοποίησης παιδιών από ιερείς

17s1em

Νέο σκάνδαλο αποκαλύφθηκε στην Πενσιλβάνια, στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται η Ρωμαιο-καθολική Εκκλησία. Σώμα ενόρκων διαπίστωσε ότι 301 ιερείς κακοποίησαν σεξουαλικώς περισσότερα από 1.000 παιδιά κατά τη διάρκεια των τελευταίων 70 ετών.

Ιταλία: Η κατάρρευση της γέφυρας προκαλεί αναταράξεις

g_first_a04--7 ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΜΠΕΡΣΗ

Μετέωρο τμήμα της γέφυρας Μοράντι, στη Γένοβα. Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες στα συντρίμμια για 10 ώς 20 αγνοουμένους και ο αριθμός των νεκρών έχει φθάσει τους 38, ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα στην ιταλική κυβέρνηση και στην οικογένεια Benetton, βασική μέτοχο της εταιρείας που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο.

Μείωση της συνταγογράφησης οπιοειδών επιδιώκει η κυβέρνηση Τραμπ

19872709_33435135

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της για την αντιμετώπιση της κρίσης των οπιοειδών, η κυβέρνηση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ εισηγήθηκε την Πέμπτη να μειωθεί κατά έως και 15% από φαρμακευτικές εταιρείες των ΗΠΑ η παραγωγή των έξι οπιοειδών αναλγητικών τα οποία χρησιμοποιούν περισσότεροι οι τοξικοεξαρτημένοι την επόμενη χρονιά.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗΣΚΟΠΙΑ

lalaria1

Χωρίς βότσαλα κινδυνεύει να μείνει η παραλία «Λαλάρια» στη Σκιάθο

«Πάρτε φωτογραφίες, όχι βότσαλα» προτρέπουν τους τουρίστες, που επισκέπτονται την παραλία Λαλάρια στη Σκιάθο, μέλη του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου, που βλέπουν να αλλοιώνεται η εικόνα της γραφικής παραλίας με την αφαίρεση των χαρακτηριστικών βότσαλων.

VIDEO

gettyimages-50432185

Όλοι οι άνθρωποι της Apple

Πρόσωπα και ιστορίες από την παραμυθένια πορεία της εταιρείας που ξεκίνησε από ένα γκαράζ το 1976 και έφτασε προ ημερών να αξίζει πάνω από 1 τρισ. δολάρια.