Εμπειρίες της Αποκριάς
ΤΑΞΙΔΙΑ

Οι εβδομάδες μέχρι την Καθαρά Δευτέρα, αλλά και μετά, δίνουν αφορμές για να ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα.


Ιωάννινα: Βόλτες σε δρόμους παλιούς
ΤΑΞΙΔΙΑ

Παιδικές αναμνήσεις ζωντανεύουν μαζί με τις ιστορίες από το παρελθόν, αλλά και το μέλλον της πόλης, το οποίο φτιάχνουν ενδιαφέροντες άνθρωποι.

Μονοδένδρι | Ιωάννινα: Ζαγόρι για αρχάριους
ΤΑΞΙΔΙΑ

Φωτογενές, με εύκολη πρόσβαση από τον κεντρικό δρόμο των Ασπραγγέλων, με πέτρινα ζαγορίτικα αρχοντικά και καλντερίμια με ομαλές κλίσεις, σε αντίθεση με τα περισσότερα Ζαγοροχώρια, που κάνουν την περιήγηση πιο εύκολη.


Καλαρρύτες | Ιωάννινα: Μια φωλιά από πέτρα
ΤΑΞΙΔΙΑ

Πέτρινα αρχοντόσπιτα, γεφύρια, βρύσες, νερόμυλοι, καλντερίμια – όλα φτιαγμένα από τους περίφημους Ηπειρώτες κτιστάδες. Στους Καλαρρύτες και στο δίδυμο χωριό Συρράκο το βλέμμα γεμίζει από πέτρα. Και από επιβλητικά βουνά.


Ταξίδι για δυο
ΤΑΞΙΔΙΑ

Tόποι ιδανικοί για να περπατήσετε αγκαλιασμένοι, ξενοδοχεία με χαρακτήρα και δραστηριότητες που θα σας κάνουν να κρατηθείτε από το χέρι λίγο πιο σφιχτά.

Γιάννενα: Αλλάζουν και γιορτάζουν
ΤΑΞΙΔΙΑ

Η πρωτεύουσα της Ηπείρου χρόνο με το χρόνο μεταμορφώνεται. Ομορφαίνει, ζωηρεύει, ενεργοποιείται ποικιλοτρόπως. Και αυτή την εποχή μάς προσκαλεί όλους στο νέο, χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ της. 

Weekend στα Γιάννενα: Βόλτες, φαγητό και τέχνη
ΤΑΞΙΔΙΑ

Λίγο δυτική και λίγο ανατολίτικη, με μακρά ιστορία, μαγευτική φύση και αγάπη στον πολιτισμό. Αυτή είναι η πρωτεύουσα της Ηπείρου και το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή της. Ευκαιρία να την ανακαλύψουμε.Το νησάκι των Ιωαννίνων: Σαν παραμύθι χωρίς όνομα
ΤΑΞΙΔΙΑ

«Είναι καλότυχο να ζεις σε έναν όμορφο τόπο, που άλλοι άνθρωποι πάντοτε ήθελαν να επισκεφτούν. Και μου αρέσει να τους υποδέχομαι», λέει ο ογδοντάχρονος Θόδωρος Γκέκας -ένας από τους 250 μόνιμους κατοίκους του μικρού νησιού της λίμνης των Ιωαννίνων- κι εμείς ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τον τόπο του.