Πιλοτική εφαρμογή των ΣΔΙΤ στην Υγεία

25s10nosok100 ΠΕΝΝΥ ΜΠΟΥΛΟΥΤΖΑ

Από τρία νοσοκομεία, δύο της Αττικής και ένα της Περιφέρειας, θα ξεκινήσουν πιλοτικά οι συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ) στον χώρο της Υγείας. Οι συμπράξεις αυτές αφορούν την προμήθεια ακριβού ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Σεισμος 4,6 Ρίχτερ στην Ζάκυνθο

seismografos--2-thumb-large--2-thumb-large-thumb-large

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 28,2 χιλιομέτρων και το επίκεντρο του απείχε από την πόλη της Ζακύνθου 18 χιλιόμετρα.

Τουρκική κυβερνοεπίθεση σε κρατικές ιστοσελίδες

cyber-attack

Κυβερνοεπιθέσεις δέχθηκαν την Παρασκευή οι ιστοσελίδες της Βουλής, του υπουργείου Εξωτερικών, του υπουργείου Οικονομικών, του Χρηματιστηρίου Αθηνών και της ΕΥΠ. Την κυβερνοεπίθεση ανέλαβε με ανάρτησή της στο Facebook η ομάδα Τούρκων χάκερ «Anka Neferler Tim», ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις ιστοσελίδες που φέρεται να «χτύπησαν». 

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

ΕΡΕΥΝΕΣ

steroidpr20dec2019_7-copy

Κύκλωμα αναβολικών: «Σκυλοτροφές» από την Κίνα στην Εύβοια

Ο μυστηριώδης Γάλλος, ο οποίος φέρεται να μεσολαβούσε στο στήσιμο παράνομων εργαστηρίων παραγωγής αναβολικών, αναζητείται και από την Ελλάδα. Ο ρόλος του στη χώρα μας αποκαλύφθηκε όταν μια προμήθεια με σκόνες που ταξίδευαν ως σκυλοτροφές από την Κίνα μπλόκαρε στα μισά του δρόμου. 

no5

«Norman Atlantic»: Τα λάθη στο γκαράζ και το μοιραίο φορτηγό

Στο Τριμελές Πλημμειοδικείο Πειραιά παραπέμπονται τον Απρίλιο 11 Ελληνες για το πολύνεκρο ναυτικό δυστύχημα του 2014 στο πλοίο «Norman Atlantic». Η «Κ» παρουσιάζει το κατηγορητήριο, το οποίο εστιάζει στα λάθη στη φόρτωση του πλοίου.