Ντομάτεs γεμιστέs με ρύζι, χωριάτικο λουκάνικο και βασιλικό

Ντομάτεs γεμιστέs με ρύζι, χωριάτικο λουκάνικο και βασιλικό

Το ψιλοκομμένο χωριάτικο λουκάνικο δίνει έξτρα γεύση σ’ αυτά τα γεμιστά, που βγαίνουν από τον φούρνο μελωμένα και μοσχομυριστά.

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τις ντομάτεs γεμιστέs με ρύζι, χωριάτικο λουκάνικο και βασιλικό ξεκινάμε και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C και λαδώνουμε ένα ταψί που ιδανικά να χωράει τις ντομάτες ακριβώς.

Κόβουμε από τις ντομάτες ένα «καπάκι» στην πλευρά με το κοτσάνι και με ένα μικρό κουτάλι αδειάζουμε το εσωτερικό, αφήνοντας ένα κέλυφος με πάχος περίπου 1 εκ.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή