Χαλκιδική: 8+1 λόγοι που «σαν αυτή δεν έχει»
ΤΑΞΙΔΙΑ

Οι παραλίες και τα χωριά της, η ποικιλία και οι εναλλαγές της, οι πύργοι, οι καταρράκτες και η πλούσια φύση της κάνουν τη Χαλκιδική τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό.Χαλκιδική όπως Γούντστοκ
ΤΑΞΙΔΙΑ

O Xρήστος Α. Χωμενίδης επιστρέφει στο 1985 και ανατρέχει στις διακοπές-φιάσκο που του επιφύλασσε η Κασσάνδρα.


Το αλφαβητάρι της Χαλκιδικής
ΤΑΞΙΔΙΑ

Οι παραλίες με τα εξωτικά νερά και οι επιβλητικοί βυζαντινοί πύργοι, η πλούσια φύση και οι ωραίες διαδρομές δικαιώνουν τη φήμη της.

Στον αστερισμό της Xαλκιδικής
ΤΑΞΙΔΙΑ

Τα κρυμμένα μυστικά της Κασσάνδρας, η ανέγγιχτη φύση της Σιθωνίας, η ανεξερεύνητη ομορφιά των προαθωνικών χωριών. Σαν εδώ δεν έχει.Χαλκιδική: μια αγάπη για το καλοκαίρι
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ασυναγώνιστες παραλίες, ποδηλατάδες στο βουνό, αρχιτεκτονικά διαμάντια, μοναδικά φεστιβάλ. Στην Κασσάνδρα, στη Σιθωνία και στον Άθω οι εμπειρίες δεν έχουν τέλος.

Χαλκιδική: Τρία πόδια, πολλές εμπειρίες
ΤΑΞΙΔΙΑ

Στην Ιερισσό, την Τρίτη του Πάσχα αρχίζουν όλοι οι κάτοικοι, με πρώτους τους γεροντότερους, έναν μακρύ χορό εκατοντάδων μέτρων, που τελειώνει με τον «Καγκελευτό», αναπαράσταση της σφαγής από τους Τούρκους 400 Ιερισσιωτών το 1821.

Σιθωνία για όλους
ΤΑΞΙΔΙΑ

Η μεσαία χερσόνησος της Χαλκιδικής με τις εξωτικές παραλίες, τα παραδοσιακά χωριά και τα διάσημα κάμπινγκ εντυπωσιάζει χάρη στη μοναδική πολυμορφία της.


Χαλκιδική αλλιώς
ΤΑΞΙΔΙΑ

Λευκές αμμουδιές από τις ωραιότερες της Ελλάδας, κρυστάλλινα νερά, πεύκα που ρίχνουν άπλετη σκιά, 550 χιλιόμετρα ακτογραμμή. Κι αν η Χαλκιδική «φωνάζει» από χιλιόμετρα «καλοκαίρι», υπάρχουν χίλιοι λόγοι για να έρθετε έως εδώ την άνοιξη.

Αλλη γεύση Χαλκιδικής
ΤΑΞΙΔΙΑ

Με αφορμή το μήνα γαστρονομίας «Mount Athos Area Kouzina 2014», επισκεπτόμαστε το «άγνωστο» τρίτο πόδι της Χαλκιδικής, που διεκδικεί τη δική του θέση στον τουριστικό χάρτη της Ελλάδας.