Στην ιστορική κονσερβοποιία ιχθυηρών της Πορτογαλίας Pinhais & Cia οι φίλοι του γαστρονομικού τουρισμού παρακολουθούν βήμα προς βήμα την παραγωγική διαδικασία μέσα από μία βιωματική ξενάγηση.
Στην ιστορική κονσερβοποιία ιχθυηρών της Πορτογαλίας Pinhais & Cia οι φίλοι του γαστρονομικού τουρισμού παρακολουθούν βήμα προς βήμα την παραγωγική διαδικασία μέσα από μία βιωματική ξενάγηση.
Ο Αλέξανδρος Μασσαβέτας αναζητά την ψυχή της Λισαβόνας στους λόφους και στα πανοράματά της, στην αυτοκρατορική κληρονομιά και στα cult μικρομάγαζα, κάτω από τη σκιά της «χρυσής βίζας».
Ένα διάσημο παζάρι, παραδοσιακή πορτογαλική κουζίνα και όμορφοι κήποι για ξεκούραση.
Το πορτογαλικό σύμπλεγμα νησιών κρύβει φάλαινες, ηφαιστειακές καλντέρες, θερμά λουτρά και φωτογενή τοπία που θα ανακαλύψετε περπατώντας.
Οκτώ ημέρες, χίλια πεντακόσια χιλιόμετρα, εννιά πόλεις-σταθμοί σε μια χορταστική περιήγηση.
Γλυκά μελαγχολική, αλλά πάντα σαγηνευτική, η πόλη των θαλασσοπόρων έχει κάτι από το διάσημο κρασί που παλαιώνει στα κελάρια της: δεν γίνεται να μην της υποκλιθείς.
Έξι κάτοικοι μας αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους μέρη στην ατμοσφαιρική πρωτεύουσα.
Στη συνείδηση των περισσότερων ταξιδιωτών η Πορτογαλία είναι προορισμός καλοκαιρινός. Εμείς την επισκεπτόμαστε φθινόπωρο και απολαμβάνουμε την περιήγηση σε ορισμένα από τα σημαντικότερα παλάτια και κάστρα της, αλλά και τριάντα «γεμάτες» ώρες στα καλύτερα της πρωτεύουσας.