Τα τέσσερα σημεία που κρίνουν τη συμφωνία για την ψήφο των αποδήμων

gre21763360 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΑ ΠΕΛΩΝΗ

Ερχεται η ώρα της κρίσεως για τα κόμματα και τις 200 κατ’ ελάχιστον ψήφους που απαιτεί η κυβερνητική ρύθμιση για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, καθώς αύριο το μεσημέρι, στην τελευταία συνάντηση της διακομματικής επιτροπής, θα κληθούν να απαντήσουν στην επιστολή με το πλαίσιο συμφωνίας τεσσάρων σημείων που τους απέστειλε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Αυτοματοποιημένο‭ ‬σύστημ‭α ‬εξωδικαστικού μηχανισμού σχεδιάζει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

e3wdikastikos-mhxanismos

Ένα αυτοματοποιημένο‭ ‬σύστημ‭α ‬εξωδικαστικού μηχανισμού σχεδιάζει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, είπε ο αρμόδιος υπουργός, ‭Άδωνι‭ς ‬Γεωργιάδης. «Θ‭α γίνεται ‬χωρίς κανένα χαρτί και θα αφορά εκτός από τα φυσικά και τα νομικά πρόσωπα.‭ ‬Δεν θα είναι το κούρεμα δυνητικό, ούτε θα εξαρτάται από καμιά έκθεση κανενός ορκωτού‭», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Πρόωρες εκλογές στα Σκόπια μετά το «όχι» της ΕΕ

int21765876 ΕΛΕΝΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ

Δεν πέρασαν ούτε λίγες ώρες από την απόφαση της Συνόδου Κορυφής για το «πάγωμα» των ενταξιακών συζητήσεων με τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία και πυροδοτήθηκαν αλυσιδωτές αντιδράσεις με ραγδαίες εξελίξεις και κορυφαία τη χθεσινή όταν ο Ζόραν Ζάεφ ανακοίνωσε τη διενέργεια πρόωρων εκλογών το συντομότερο δυνατόν στη Βόρεια Μακεδονία, σφόδρα ενοχλημένος από το «μπλόκο» της Ε.Ε.

Δ. Αβραμόπουλος: Χωρίς αλληλεγγύη δεν μπορεί να υπάρξει Ευρώπη

avramopoylos

«Χωρίς αλληλεγγύη δεν μπορεί να υπάρξει Ευρώπη» τόνισε ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, από το βήμα του 8ου Διεθνούς Συμποσίου Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

VIDEO

dsc_8937

Κάτι συμβαίνει στον «Δημόκριτο»

Το «Κ» πέρασε μία μέρα στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής, παρακολουθώντας πώς η έρευνα των εργαστηρίων αξιοποιείται από τις εταιρείες που στεγάζονται στο Τεχνολογικό Πάρκο «Λεύκιππος».