Μέτωπο κατά Ορμπάν από 13 ευρωπαϊκές χώρες

coronavirus-measures

Την ανάγκη τα έκτακτα μέτρα ανάγκης για τον κορωνοϊό να περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα και να τηρούν τις αρχές του κράτους δικαίου, της δημοκρατίας, των θεμελιωδών δικαιωμάτων τονίζουν σε κοινή δήλωσή τους 13 κράτη-μέλη της ΕΕ, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, καταδικάζοντας εμμέσως πλην σαφώς τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ουγγαρία.

Κορωνοϊός

Αδ. Γεωργιάδης: Η εγχώρια παραγωγή αντισηπτικών ξεπέρασε σήμερα τις 700.000 συσκευασίες

adonis

«Σήμερα για πρώτη μέρα η εγχώρια παραγωγή αντισηπτικών ξεπέρασε τις 700.000 συσκευασίες!» Αυτό γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Κορωνοϊός

Ν. Χαρδαλιάς: Δεν θα ανεχθούμε ανεύθυνες στάσεις

chardalias

Σε καραντίνα τίθεται από σήμερα στις 20:00 και για 14 ημέρες η κοινότητα Φούστανη της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου στην Εδεσσα. «Το επιδημιολογικό φορτίο των τελευταίων 48 ωρών μας αναγκάζει να προχωρήσουμε στην απόφαση και επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω ανάληψη πρωτοβουλιών ανάλογα με τις εξελίξεις», δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Κυρ. Μητσοτάκης: Αυστηροποίηση περιορισμών αν και όποτε χρειαστεί

gre22508971

«Αν κρίνουμε, όποτε κρίνουμε, ότι πρέπει να παρέμβουμε και να αυστηροποιήσουμε κι άλλο το πλαίσιο θα το κάνουμε», ανέφερε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός, σχετικά με ενδεχόμενη επέκταση των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα. 

Τα επόμενα βήματα στα μέτρα προστασίας

gre22508747

«Σύσφιξη στον χρόνο των μετακινήσεων», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, αλλά και πιο αυστηρά μέτρα σε σημεία όπου συγκεντρώνεται πολύς κόσμος, φέρνοντας το παράδειγμα της παραλίας της Θεσσαλονίκης, εξετάζει η κυβέρνηση, όπως υπογράμμισε την Τετάρτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

VIDEO

2878921

20 μέρες που μοιάζουν σαν 20 χρόνια

Τα νέα μέτρα της απαγόρευσης της κυκλοφορίας μάς προκαλούν να σκεφτούμε πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα αν ήμασταν όλοι καλύτερα ενημερωμένοι.