Εργα του Τέτση κρέμονται στο ατελιέ της Υδρας, το οποίο είναι επισκέψιμο για το κοινό. Μαζί με αυτά μπορεί να δει κανείς πώς ήταν μια τυπική υδραίικη κατοικία των τελών του 19ου αιώνα, με τις αυλές, τα δωμάτια αλλά και ένα μπακάλικο στο ισόγειο, που ανήκε στον παππού του ζωγράφου.

Ξενάγηση στο ατελιέ του Παναγιώτη Τέτση

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΟΥΡΝΑΡΑ

Σε μια συγκινητική εκδήλωση το περασμένο Σάββατο, άνοιξαν επίσημα οι πόρτες του ατελιέ του Παναγιώτη Τέτση στην Υδρα. Πρόκειται για την πατρογονική του κατοικία, την οποία άφησε στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο και από τον Μάρτιο έχει γίνει επισκέψιμη για το κοινό.

Η Μαρίνα Καρέλλακαι ο Τζακ Πίρσον συνεκθέτουν στην γκαλερί Ζουμπουλάκη της πλατείας Κολωνακίου.

Σύμπραξη Μαρίνας Καρέλλα - Τζακ Πίρσον στην γκαλερί Ζουμπουλάκη

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΟΥΡΝΑΡΑ

Συνήθως η εκπνοή της σεζόν δεν μας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Ομως η γκαλερί Ζουμπουλάκη στο Κολωνάκι σε συνεργασία με τη γνωστή αίθουσα τέχνης του εξωτερικού Thaddaeus Ropac διοργάνωσε ένα πολύ ιδιαίτερο αφιέρωμα στην αρχή του καλοκαιριού, με δύο εικαστικούς που συνεκθέτουν τα έργα τους.

Το κτίριο του παλιού Χρηματιστηρίου, στην οδό Σοφοκλέους, φιλοξενεί την έκθεση των 15 έργων που αγοράστηκαν από την Εθνική Τράπεζα.

Τα έργα 15 νέων καλλιτεχνών εμπλουτίζουν την παράδοση της Εθνικής Τράπεζας

ΝΙΚΟΣ ΒΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Στην οδό Σοφοκλέους, αρκεί να το αποφασίσει κανείς να μπει στο παλιό Χρηματιστήριο και θα αλλάξει αμέσως περιβάλλον. Σε υποδέχονται με χαμόγελο, η είσοδος είναι δωρεάν, η θερμοκρασία ευχάριστη. 

Περισσότερα