Η άγνοια, εχθρός της μάχης κατά του έιτζ

Παιδί που πάσχει από HIV λαμβάνει την καθημερινή δόση αντιρετροϊκών φαρμάκων στο Κέιπ Τάουν.

Ενας στους επτά φορείς του HIV στην Ευρωπαϊκή Ενωση δεν γνωρίζει ότι είναι φορέας του ιού, κάτι που δυσκολεύει σημαντικά τις παγκόσμιες προσπάθειες για εξάλειψη του έιτζ μέχρι το 2030, ανέφερε την Τρίτη ανώτατος εμπειρογνώμονας για θέματα υγεία

Δώρα Χριστουγέννων από την Akoustica Medica

H Akoustica Medica θέλοντας να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν την ποιότητα της επικοινωνίας στην καθημερινότητά τους θέλησε να κάνει κάποια δώρα Χριστουγέννων.

Ξεκίνησε η Ακαδημία Εκπαίδευσης Συλλόγων Ασθενών

Γενικά πλάνα από την αίθουσα διδασκαλίας.

Στο Sofitel Athens Airport, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και του Ογκολογικού Κέντρου Ιατροβιολογικής Εκπαίδευσης & Έρευνας.

1ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Δικαίου από το ΣΦΕΕ

Ο ΣΦΕΕ με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αναγνωρίζοντας τον θεσμικό του ρόλο διοργανώνει το 1ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Δικαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2016, στο MAROUSI PLAZA.

Ευρωπαϊκό βραβείο Επιδημιολογίας στον Αγγ. Χατζάκη

ΠΕΝΝΥ ΜΠΟΥΛΟΥΤΖΑ

Με το αριστείο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης Ναρκωτικών και Τοξικομανίας στην κατηγορία «Επιδημιολογική και πληθυσμιακή έρευνα» για μία από τις δημοσιεύσεις του σχετικά με τα αποτελέσματα του προγράμματος «Αριστοτέλης» τιμήθηκε την περασμένη Πέμπτη στη Λισσαβώνα ο καθηγητής Αγγελος Χατζάκης.

Περισσότερα