Διακοπές (με κεραμική) στη Ρώμη
ΤΑΞΙΔΙΑ

Η κεραμίστρια Arianna De Luca εμπνέεται από το κίνημα Memphis και το ιταλικό ντιζάιν των 80s δημιουργώντας πρωτότυπες πολύχρωμες φιγούρες. Στο εργαστήριο της θα δείτε και θα μάθετε περισσότερα.


Ρώμη ξανά!
ΤΑΞΙΔΙΑ

Η travel blogger Μαρία Κόφου επιστρέφει στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που αγαπά όσο καμία.


Ρώμη by locals
ΤΑΞΙΔΙΑ

Περπατήστε στο οροπέδιο με τα πεύκα, δοκιμάστε μια αυθεντική pinsa και επισκεφτείτε μία από τις καλύτερες παμπ της Ευρώπης.

Διακοπές  στη Ρώμη
ΤΑΞΙΔΙΑ

Είναι πολλές οι αφορμές που διαχρονικά δίνει το σινεμά για ένα ταξίδι στην Αιώνια Πόλη. Η κλασική ταινία του Γουίλιαμ Γουάιλερ, ωστόσο, τα έχει όλα: πριγκιπική γοητεία, περιπέτεια, αξιοθέατα, χιούμορ και φυσικά ειδύλλιο.

Ρώμη by locals
ΤΑΞΙΔΙΑ

Από το καφέ που χρεώνει με την ώρα μέχρι την πιο «ψαγμένη» πιτσαρία της πόλης, οι ανταποκριτές μας στην «Aιώνια Πόλη» έχουν να προτείνουν μέρη που δύσκολα θα βρείτε στους συμβατικούς τουριστικούς οδηγούς.Ρώμη, «η κεφαλή του κόσμου»
ΤΑΞΙΔΙΑ

Η Ρώμη διατηρεί αναλλοίωτα τα σημάδια του ρωμαϊκού, χριστιανικού, μεσαιωνικού, αναγεννησιακού παρελθόντος της.


Διαδρομές στη Ρώμη
ΤΑΞΙΔΙΑ

Η καρδιά της Γαλλίας στον Τίβερη. Eνα από τα μυθικά κτίρια όχι μόνο της Ρώμης αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης είναι το Παλάτσο Φαρνέζε, αυτό το αριστούργημα αρχιτεκτονικής και τέχνης που συμπυκνώνει το απαύγασμα της ύστερης ιταλικής Αναγέννησης.