ΕΛΤΑ: Κανονικά η διανομή αλληλογραφίας – Ποιες υπηρεσίες δεν εκτελούνται
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Kανονικά θα διεξάγεται την Τρίτη η διανομή αλληλογραφίας και δεμάτων στα καταστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων, ένα 24ωρο μετά την κακόβουλη επίθεση στο πληροφοριακό σύστημα της εταιρίας, αλλά στα καταστήματα δεν θα εξυπηρετούνται οι εισπράξεις λογαριασμών, η αποστολή αλληλογραφίας και οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.


Οι ενεργειακές προκλήσεις
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Στο ξεκίνημα μιας περιόδου ανάπτυξης και σημαντικών αλλαγών στο οικονομικό της μοντέλο, η Ελλάδα αντιμετωπίζει τρεις μεγάλες ενεργειακές προκλήσεις.

Φλόριντα:  Δύο πράκτορες του FBI νεκροί ενώ ερευνούσαν υπόθεση παιδικής πορνογραφίας
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δύο πράκτορες του FBI σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στο Σανράιζ της Φλόριντας, ενώ επιχειρούσαν να εκτελέσουν ένα ένταλμα έρευνας σε ένα σπίτι, ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή αστυνομία.

Intralot: Υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με τη Λοταρία της Τζόρτζια στις ΗΠΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Επέκταση συμβολαίου έως το 2029 υπέγραψε η Intralot Inc., θυγατρική της Intralot στις ΗΠΑ, με την Georgia Lottery Corporation, τη Λοταρία της Πολιτείας της Τζόρτζια στις ΗΠΑ.  Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το έργο αφορά στην παροχή προηγμένων υπηρεσιών για την παρακολούθηση των παιγνιομηχανών COAM (Coin Operated Amusement Machines). Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Intralot, Χρήστος Δημητριάδης, […]


ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Καλύφθηκε πλήρως η ΑΜΚ – Άντληση κεφαλαίων 68,52 εκατ. ευρώ
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε και καλύφθηκε πλήρως η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ΑΒΕΤΕ, με καταβολή μετρητών και με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων και διάθεση των νέων μετοχών μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης.

Γαλάζιο κύμα δρομέων από την WIND στον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δρομείς κάθε ηλικίας, έμπειροι αθλητές και μικρά παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εταιρείας, στηρίζοντας με το πέρασμα τους κάτω από την Αψίδα Αγάπης την ενίσχυση του έργου του Χαμόγελου του Παιδιού και του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος. 
Το Vodafone CU κερνάει Simply Burgers
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Oι φίλοι του CU, αγοράζοντας ένα burger ή ένα burger meal από ένα κατάστημα Simply Burgers, μπορούν να απολαύσουν άλλο ένα δώρο. 


Wind F2G: Δωρεάν προσκλήσεις για το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Για να λάβουν μέρος στην κλήρωση, οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται απλά να ενεργοποιήσουν online ένα πακέτο Blender ή οποιοδήποτε άλλο F2G πακέτο και να επιλέξουν τη θεατρική, μουσική ή χορευτική παράσταση που τους ενδιαφέρει. 


Μεγάλη διεθνής επένδυση στο Spitogatos.gr
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ελληνικής ιστοσελίδας αγγελιών ακινήτων εξαγοράσθηκε από τη Real Web SA, εταιρεία με έδρα το Λουξεμβούργο.

Πρεμιέρα σήμερα των National Geographic Channel  στον ΟΤΕ TV
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Mε κοινή θεματολογία, αλλά διαφορετική ροή προγράμματος, τα National Geographic Channel και National Geographic Channel HD περιλαμβάνουν κορυφαίας ποιότητας εκπομπές για τον πολιτισμό, τα ταξίδια, την επιστήμη και τη σύγχρονη κουλτούρα.


Συγκέντρωση 3,5 τόνων τροφίμων από τους εργαζομένους της Vodafone για τα Παιδικά Χωριά SOS
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 Οι εργαζόμενοι της Vodafone, και φέτος στήριξαν το έργο των Παιδικών Χωριών SOS, συγκεντρώνοντας τρόφιμα για τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS, που λειτουργούν σε 6 πόλεις της χώρας.

 

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

H Kosmocar A.E. – Audi Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Η ανάληψη της προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα για το πρώτο εξάμηνο του 2014 είναι θεσμικό καθήκον και ταυτόχρονα μια εθνική προσπάθεια για να ενισχυθεί η αξιοπιστία της χώρας στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα και ενόψει […]