Πληθώρα καταγγελιών στη Microsoft για τα Windows 10

Πιο «σαφείς επιλογές» θα προσφέρει πλέον η Microsoft στους χρήστες που θέλουν ή όχι, να κάνουν αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού της συστήματος, τα Windows 10.

Eναρξη συμμετοχών για τον φοιτητικό διαγωνισμό Microsoft Imagine Cup 2016

Το Imagine Cup, ο ετήσιος διαγωνισμός τεχνολογίας της Microsoft που ενισχύει τη νεανική καινοτομία, καλεί για 14η συνεχόμενη χρονιά, φοιτητές από όλη την Ελλάδα να αναδείξουν τις ιδέες τους και το ταλέντο τους, δηλώνοντας συμμετοχή μέχρι τις 10 Απριλίου 2016, για τους ελληνικούς τελικούς που θα πραγματοποιηθούν στις 22 Απριλίου.

Συνεχής πτώση στις πωλήσεις των PC παγκοσμίως

Οι παγκόσμιες πωλήσεις προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών (PCs) συνέχισαν και φέτος την μείωσή τους, ενώ η πτωτική τάση τους αναμένεται να συνεχισθεί και το 2016. Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών IDC, το 2015 η μείωση αναμένεται να φθάσει το 10,1% και του χρόνου το 3,1%.

Microsoft 

Διαθέσιμο το update για τα Windows 10

Διαθέσιμη είναι από σήμερα, Παρασκευή, η αναβάθμιση του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft προκειμένου οι κάτοχοι των windows να μπορούν να κάνουν το σχετικό update σε Windows 10 σε υπολογιστές και tablets.

Microsoft 

Microsoft: Δεν ματαιώνονται τα επενδυτικά μας προγράμματα στην Ελλάδα

Δεν τίθεται θέμα ματαίωσης κάποιου επενδυτικού προγράμματος της Microsoft στην Ελλάδα, ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης η εταιρεία, με αφορμή δημοσιεύματα περί μεταφοράς των δραστηριοτήτων της στην γειτονική Ρουμανία.

Στη Silicon Europe Alliance εντάχθηκαν τα ελληνικά mi-cluster

O ελληνικός Συνεργατικός Σχηματισμός Συστημάτων και Εφαρμογών Νανο-Μικροηλεκτρονικής mi-Cluster εντάχθηκε στην πανευρωπαϊκή συμμαχία Silicon Europe Alliance, η οποία απαρτίζεται από τα δώδεκα κορυφαία cluster μικροηλεκτρονικής της Ευρώπης.

Αγρότες

Ελληνικό λογισμικό βοηθά στον εντοπισμό παθογενειών στις αγροτικές καλλιέργειες

Μία πρωτοπόρα ελληνική εφαρμογή λογισμικού (application) για κινητά τηλέφωνα και άλλες φορητές συσκευές έρχεται να προσφέρει χείρα βοηθείας σε όσους ασχολούνται με τις γεωργικές καλλιέργειες.

Περισσότερα