ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ MISE EN PLACE

Φάβα, ΠΑΟΚ, Μέγκαν Μαρκλ

3--16

Η ​​λίστα που δίνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή στη δημοσιότητα η Google με τις ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις είναι το ετήσιο ραντεβού μας με την κλειδαρότρυπα στην εποχή του Διαδικτύου. Τι αναζήτησαν περισσότερο οι Ελληνες το 2018; Τι τους κίνησε την περιέργεια; Και τι τους συγκίνησε; Ποιες ήταν οι ανησυχίες τους;

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Το φαξ αρνείται να… πεθάνει

fax

Το φαξ κάποτε βρισκόταν στην πρωτοπορία των επικοινωνιών, μετά έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής πολλών ανθρώπων και στη συνέχεια… ήλθε το e-mail.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Google 

H Google αρνείται ότι οι αλγόριθμοι της είναι προκατειλημμένοι σε βάρος των Ρεπουμπλικάνων

google_main

Ο διευθύνων σύμβουλος της Google Σουντάρ Πιντσάι, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με επιτροπή του Κογκρέσου των ΗΠΑ, απαντώντας σε καταιγισμό ερωτήσεων σχετικά με την εταιρεία του, αρνήθηκε ότι οι αλγόριθμοι της ενσωματώνουν κάποια συστηματική πολιτική μεροληψία σε βάρος των ρεπουμπλικανικών και γενικότερα των συντηρητικών απόψεων.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Τεχνολογία 

Πρόωρο «λουκέτο» στο Google+

google

Η Google ανακοίνωσε ότι θα επισπεύσει για τον Απρίλιο του 2019, τέσσερις μήνες νωρίτερα σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό της, το κλείσιμο του καθόλου δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης Google+.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Διάστημα

H Space X έστειλε στον ISS το σκάφος Dragon αλλά απέτυχε να προσεδαφίσει τον πύραυλο (βίντεο)

1--36

Ο πύραυλος Falcon 9 της Space X εκτόξευσε το βράδυ της Τετάρτης και έθεσε σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας το μη επανδρωμένο σκάφος Dragon της εταιρείας, το οποίο μεταφέρει εφόδια με προορισμό τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, όμως ο ίδιος ο πύραυλος απέτυχε να επιστρέψει ομαλά στη Γη, προκειμένου να επαναχρησιμοποιηθεί.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

H Google τιμά τον διάσημο Ισπανό ζωγράφο Μπαρτολομέ Εστέμπαν Μουρίγιο

capture--11

Η Google τιμά, σήμερα, την 400ή επέτειο από τη γέννηση του Σεβιλιάνου ζωγράφου, Μπαρτολομέ Εστέβαν Μουρίλιο, τοποθετώντας ένα «doodle» στη μηχανή αναζήτησης, που αναφέρεται στο έργου του σπουδαίου καλλιτέχνη του ισπανικού μπαρόκ.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

fax

Το φαξ αρνείται να… πεθάνει

Το φαξ κάποτε βρισκόταν στην πρωτοπορία των επικοινωνιών, μετά έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής πολλών ανθρώπων και στη συνέχεια… ήλθε το e-mail.

ΥΓΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ