48 ώρες στο Μιλάνο με τη Sarah Bailey
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ιστορικό μεγαλείο, σύγχρονο design, βιομηχανικό προφίλ και πολυτελές lifestyle γοητεύουν τη Sarah Bailey σε ένα απολαυστικό city break στο Μιλάνο.

Βιώσιμη γαστρονομία στο Horto στο Μιλάνο
ΤΑΞΙΔΙΑ

Μία επίλεκτη ομάδα σεφ, βραβευμένων με αστέρια Michelin και άλλες διεθνείς διακρίσεις, αγάπη για τα εποχικά υλικά και σεβασμό για τις πρώτες ύλες, εγκατέστησαν το εστιατόριο τους Horto στην ταράτσα του συγκροτήματος The Madelan και μας προσκαλούν να μας μυήσουν στη φιλοσοφία της βιώσιμης γαστρονομίας.


«Useless Bodies?»: Η αξία του σώματος στο Fondazione Prada
ΤΑΞΙΔΙΑ

To ινστιτούτο πολιτισμού του Μιλάνου παρουσιάζει την πιο φιλόδοξη έρευνα των τελευταίων χρόνων με θέμα τη σημασία της φυσικής παρουσίας στη μεταβιομηχανική εποχή.

To Martas Nature Bar σερβίρει μπολ με βιώσιμα γεύματα
ΤΑΞΙΔΙΑ

Με έμπνευση το διατροφικό μοντέλο της πλανητικής δίαιτας, που ασχολείται με τη σπατάλη τροφής, τη βιοποικιλότητα και το περιβάλλον, το εστιατόριο Martas Nature Bar σερβίρει υγιεινά και γευστικά γεύματα.


Mιλάνο by locals
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ιταλικό aperitivo, σύγχρονη τέχνη και το στέκι για brunch που αγαπούν οι καλοφαγάδες της πόλης.

Mιλάνο by locals
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ραντεβού για panzerotti στου Luini, τα εναλλακτικά στέκια της γειτονιάς Isola και τα μυθικά πάρτι του μπαρ Vitamina.

Μιλάνο / Ιταλία
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ιδρύθηκε το 1971 και σήμερα διαθέτει πάνω από 27.000 καταστήματα σε 76 χώρες.Μιλάνο by locals
ΤΑΞΙΔΙΑ

Οι καλόγουστες μπουτίκ της Via Solferino, το μπαρ που ταυτίστηκε με το Campari και ένας marocchino σκέτη… αμαρτία.

Μιλάνο by locals
ΤΑΞΙΔΙΑ

Δοκιμάστε πίτσα με υπογραφή, πιείτε τον καλύτερο καφέ με σοκολάτα στην πόλη, αγοράστε vintage κομμάτια μόδας, ανακαλύψτε έναν μυστικό κήπο και αφήστε την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας να σας… πάρει τα μυαλά.

Πάμε Μιλάνο;
ΤΑΞΙΔΙΑ

Με αφορμή την Εβδομάδα Ντιζάιν ταξιδεύουμε στην πρωτεύουσα του ιταλικού σικ και σας προτείνουμε 10 ακόμη λόγους για να το κάνετε κι εσείς.   


Brand Name Μιλάνο
ΤΑΞΙΔΙΑ

Η πρωτεύουσα της ιταλικής μόδας ετοιμάζεται να υποδεχτεί την παγκόσμια εμπορική έκθεση Expo και εμείς ανακαλύπτουμε τον κόσμο της αλλά και τις καλύτερες διευθύνσεις της.