ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Πρόσωπα της Παρασκεύης

Πέρασαν 13 χρόνια μετά την τελευταία αποστολή, αλλά πριν από λίγες ημέρες η ελληνική σημαία εμφανίστηκε ξανά στην υψηλότερη κορυφή του κόσμου.

ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Πρόσωπα της Πέμπτης

H αιματηρή επίθεση στο Μάντσεστερ παραμένει το κύριο θέμα συζήτησης μεταξύ των Βρετανών καλλιτεχνών και μουσικόφιλων, με τον Μόρισεϊ να κατηγορεί τους πολιτικούς και τη βασίλισσα ότι δεν καταδικάζουν τις εγκληματικές πράξεις αυτού του είδους με αρκετό σθένος.

ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Πρόσωπα

Tην απόκτηση του συνόλου των μετοχών της ιστορικής εκδοτικής εταιρείας «Εκδόσεις Ωκεανίδα Α.Ε.» ανακοίνωσε σήμερα η Νίκη Εκδοτική Α.Ε., εταιρεία του ομίλου Σμυρνιωτάκη. 

ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Πρόσωπα

Σε ανταγωνιστή των μεγάλων στούντιο του Χόλιγουντ εξελίσσεται και επισήμως το Netflix, μετά την απόφαση της εταιρείας να επενδύσει σε μία μεγάλου μήκους, υψηλού κόστους ταινία με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ. 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γουέσλεϊ Κλαρκ: Οχι σύρραξη στο Αιγαίο λόγω ΝΑΤΟ

Ο πρώην διοικητής της Συμμαχίας, στρατηγός Κλαρκ, μιλάει στην «Κ». ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΛΛΙΣ

Η συμμετοχή της Ελλάδας και της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ έχει συμβάλει καθοριστικά στην αποτροπή μιας ελληνοτουρκικής σύρραξης, τονίζει σε συνέντευξή του στην «Κ» ο πρώην ανώτατος στρατιωτικός διοικητής του ΝΑΤΟ, στρατηγός Γουέσλεϊ Κλαρκ.

Περισσότερα