ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Γιάννης Σπανός: «Η απλότητα κρύβει δύναμη, ενώ η μεγαλομανία, αδυναμία»

ΓΙΩΤΑ ΣΥΚΚΑ

Ενα ταξίδι-δώρο του πατέρα του στην Ευρώπη στάθηκε η αφορμή για να ζήσει ο Γιάννης Σπανός 15 χρόνια στο Παρίσι, να γίνει ακομπανιατέρ σε πολλούς τροβαδούρους της αριστερής όχθης του Σηκουάνα, όπως ο Σερζ Γκενσμπούργκ.

ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Πρόσωπα της Παρασκευής

Eνα δισεκατομμύριο δολάρια πιο πλούσιο θα κάνει τον Τζορτζ Κλούνεϊ η πώληση της εταιρείας παραγωγής τεκίλας, την οποία μοιράζεται με δύο συνεργάτες και φίλους του. 

ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Πρόσωπα της Πέμπτης

Δύο ολόκληρα λεπτά έμεινε στον τηλεοπτικό αέρα του BBC –όχι όπου κι όπου– χωρίς να κάνει τίποτα ο παρουσιαστής του βραδινού δελτίου ειδήσεων Χιου Εντουαρντ, χθες, λόγω τεχνικού προβλήματος. 

ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Πρόσωπα της Τετάρτης

Ενα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο της τέχνης του θεάτρου, η σημαντική σκηνογράφος και ενδυματολόγος Αφροδίτη Κουτσουδάκη  πέθανε χθες.

ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Πρόσωπα της Τρίτης

Mόλις λίγες ώρες αφού το ζεύγος των Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι επιβεβαίωσε τις φήμες σχετικά με τη γέννηση των δίδυμων παιδιών του, ο διάσημος ράπερ εξέπληξε τους χρήστες του Twitter με άλλη μία ευχάριστη (τουλάχιστον για τους θαυμαστές του) είδηση.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η Αθήνα δύναται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο ενεργειακό

Ο Ρίτσαρντ Μόρνινγκσταρ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΛΛΙΣ

Τον σημαντικό ρόλο που δύναται να διαδραματίσει η Ελλάδα στον χώρο της ενέργειας, υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στην «Κ» ο επικεφαλής του κέντρου για την παγκόσμια ενέργεια του Ατλαντικού Συμβουλίου Ρίτσαρντ Μόρνινγκσταρ.

Περισσότερα