ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σόλι Οζέλ: Το δημοψήφισμα, η ένταση στο Αιγαίο και το Κυπριακό

Ο Τούρκος αναλυτής Σόλι Οζέλ θα συμμετάσχει στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΛΛΙΣ

Αν υπάρξει κρίση όπως αυτή των Ιμίων το ’96, οι ΗΠΑ πρέπει να παρέμβουν για να αποτρέψουν μια ελληνοτουρκική σύρραξη, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι μπορούν ή επιθυμούν να το πράξουν, τονίζει στην «Κ» ο Σόλι Οζέλ.

ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

«Πότε ο κόσμος θα σκάσει στην πυροστιά σαν κάστανο»

Η Κατερίνα Στανίση τού «Σ’ έχω κάνει Θεό» σε θέατρο σκιών. Μια παράσταση αυστηρά ακατάλληλη για ανηλίκους, βασισμένη σε κλασικό λαϊκό παραμύθι. Γράφουν η ΖΑΝ και η ΝΤΑΡΚ

Ζαν: Τι θα γίνει; Εχεις αποφασίσει τι θα ντυθείς φέτος;
Νταρκ: Ελεγα να βάλω το κουστούμι της Μαντάμας Μπατερφλάι αν και πιστεύω ότι με το οικονομικό έλλειμμα που έχει να αντιμετωπίσει η Λυρική Σκηνή, καλύτερα να διαλέξω έναν χαρακτήρα από την Μποέμ: σε μια φτωχή σοφίτα θα περιφέρομαι φορώντας κουρέλια και θα καίω χειρόγραφα για να ζεσταθώ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γ. Χουλιαράκης: «Στο QE μετά τη συμφωνία»

Μία καλή συμφωνία σήμερα είναι προτιμότερη από μία καλύτερη αύριο, λέει ο κ. Χουλιαράκης. ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΡΑΣ

«Μία καλή συμφωνία σήμερα είναι προτιμότερη από μία καλύτερη αύριο», λέει σήμερα στην «Κ» ο αναπλ. υπουργός Οικονομικών Γ. Χουλιαράκης. «Εχουμε την πεποίθηση», προσθέτει, «πως η χώρα θα ενταχθεί στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης (QE) της ΕΚΤ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας». 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Ελληνας Μr Uber είναι μόλις 30 ετών και συμπαθεί τα ταξί

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ

O γενικός διευθυντής της Uber Ελλάδα, Μανώλης Μανασσάκης, εξηγεί στο «Κ» πώς η τεχνολογία εισβάλλει στα παραδοσιακά επαγγέλματα και τα εξελίσσει, δημιουργώντας νέες δουλειές, και γιατί δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τους οδηγούς ταξί.

ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Πρόσωπα

Το ελληνικό κοινό τον γνώρισε και τον αγάπησε μέσα από επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως «Οι αυθαίρετοι», οι «Δυο ξένοι», η «Γενιά των 592 ευρώ» και πιο πρόσφατα η κωμωδία «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ