ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δανάη Στράτου: Να κατέβει ο Γιάνης Βαρουφάκης στις εκλογές με ένα νέο σχήμα

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Ζαβός Ι. ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Η Ελληνίδα εικαστικός, που έγινε γνωστή σε ένα ευρύτερο κοινό ως «η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη», μιλάει αποκλειστικά στο «K» για το καταιγιστικό 2015, τα νέα καλλιτεχνικά της σχέδια και υποστηρίζει ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών πρέπει να κατέβει στις επόμενες εκλογές με δικό του κόμμα.

ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Ιντιθ Χολ: Τα Μάρμαρα πρέπει να επιστραφούν

ΕικονογρAφηση:  TITINA XAΛMATZH ΤΑΣΟΥΛΑ ΕΠΤΑΚΟΙΛΗ

Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει και θα επιστραφούν στην Ελλάδα, λέει στο Γεύμα με την «Κ» η Ιντιθ Χολ, καθηγήτρια Κλασικών Σπουδών στο King’s College, συμπληρώνοντας: «Αν βρίσκατε τρόπο να μην τρώγεστε μεταξύ σας...».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η ζωή είναι ωραία - Η μαρτυρία μιας μητέρας που μεγαλώνει παιδί με αυτισμό

Φωτογραφία: Ορέστης Σεφέρογλου MΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Οταν η Αθηνά διαγνώστηκε στα πέντε της με αυτισμό και στοιχεία συνδρόμου Ασπεργκερ, η μητέρα της έπαθε σοκ. Σήμερα, επτά χρόνια μετά, αφηγείται στο «Κ» τη μετάβαση από το πένθος και τη θλίψη στην πρωτόγνωρη εμπειρία να μεγαλώνει ένα παιδί που δεν σταματάει να την εκπλήσσει.

ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Πρόσωπα

Αν και οι προηγούμενες κινηματογραφικές μεταφορές βιβλίων του Ντον Ντελίλο δεν σημείωσαν ιδιαίτερη εισπρακτική επιτυχία, ο παραγωγός Uri Singer είναι πεπεισμένος πως το μυθιστόρημα «Λευκός θόρυβος» είναι διαφορετικό, καθώς διαθέτει «εξαιρετικούς διαλόγους και αρκετά κινηματογραφικά επεισόδια».

Περισσότερα