ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Πρόσωπα της Πέμπτης

18s8annaburns

Στο βιβλίο «Milkman» και στη συγγραφέα Αννα Μπερνς απονεμήθηκε το φετινό βραβείο Μπούκερ που συνοδεύεται από το χρηματικό έπαθλο των περίπου 57.000 ευρώ. 

ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Πρόσωπα της Τετάρτης

17s1kdm

«Παντρεύτηκα από έρωτα, αλλά ο γάμος μου με έναν ισχυρό άνδρα κρατούσε μακριά από μένα τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Εργαζόμουν, αλλά βρισκόμουν σε ένα κουκούλι. Ετσι, όταν βγήκα από αυτό στα 32, 33 μου χρόνια, ήταν σαν να έπρεπε να μεγαλώσω». Με ένα μακροσκελές άρθρο στην ιστοσελίδα The Cut του περιοδικού New York Magazine, η Νικόλ Κίντμαν δίνει μια νέα οπτική του πρώτου της γάμου με τον Τομ Κρουζ.

ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Πρόσωπα της Τρίτης

16s6elviscostel

«Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ ελκυστικός τίτλος το να πάσχω από καρκίνο, αλλά δεν είναι αληθές», δήλωσε ο διάσημος μουσικός Ελβις Κοστέλο με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα για την υγεία του.

ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Γεύμα με τον Τζ. Ρόμπινσον: Οι ΗΠΑ θυμίζουν Λατινική Αμερική

james-robinson-kathimerini-geyma-14-10-18-titina-chalmatzi--2 ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

«Ο βαθμός στον οποίο έχει φτάσει η οικονομική ανισότητα στις ΗΠΑ αποτελεί μία καταστροφή», λέει στο Γεύμα με την «Κ» ο πανεπιστημιακός και συγγραφέας Τζέιμς Ρόμπινσον. «Οι ΗΠΑ πλέον θυμίζουν την Κολομβία ή τη Γουατεμάλα – ποτέ μου δεν πίστευα ότι θα έβλεπα αυτήν την ημέρα», τονίζει

ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Πρόσωπα της Πέμπτης

11s1pros

Η πολυαναμενόμενη όσο και αμφιλεγόμενη νέα διασκευή του «Imagine» με την υπογραφή της Γιόκο Ονο κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα.

Περισσότερα