Πρόσωπα

Μετά τον χριστουγεννιάτικο πρωταγωνιστικό τους ρόλο στον Καραγκιόζη του Ηλία Καρελλά και τις δύο sold out συναυλίες τους με τις 100 Κιθάρες στην Κύπρο, οι String Demons φτιάχνουν τις μουσικές βαλίτσες τους και εμφανίζονται σήμερα στο Βερολίνο και στις 21 Ιανουαρίου στις Βρυξέλλες.

Ενα tweet φέρνει την άνοιξη

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΝΟΥΔΟΥ

Η φράση «κάθε δημοσιότητα είναι καλή δημοσιότητα» ισχύει όσο ποτέ άλλοτε στην περίπτωση των προσώπων, που τους τελευταίους μήνες είχαν την «ατυχία» να στοχοποιηθούν από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Πρόσωπα

Ο «Εξορκιστής» ήταν μία από τις καλτ ταινίες των αρχών της δεκαετίας του ’70. Αρχικά ως μπεστ σέλερ σε βιβλίο και μετέπειτα ως κινηματογραφική μεταφορά, ήταν η επιτομή του τρόμου και της έλξης της εποχής εκείνης για το παράδοξο και το ψυχεδελικό

Πρόσωπα

H ιστορία είναι λίγο-πολύ γνωστή: η Μέριλ Στριπ επιτέθηκε λεκτικά στον Ντόναλντ Τραμπ και εκείνος ανταπάντησε στο Twitter ότι η νικήτρια πολλών Οσκαρ είναι υπερεκτιμημένη ηθοποιός.

Φοβού τον Τραμπ και Tweet φέροντα...

Μια... λάθος απεργία

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΗΝΑΚΗΣ

Ο «ιστορικός πανηγυρικός» της Μέριλ Στριπ εναντίον του νεοεκλεγέντος Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ήταν το κερασάκι στην τούρτα των αντιδράσεων καλλιτεχνών στις ΗΠΑ κατά του ιδιόρρυθμου δισεκατομμυριούχου.

Περισσότερα