Πρόσωπα

Αν και προτιμούσε το θεατρικό σανίδι, τελικά έμεινε στην ιστορία από ένα ρόλο του στη μεγάλη οθόνη. Βέβαια δεν ήταν μια τυχαία εμφάνιση, αλλά η ενσάρκωση ενός σερίφη σε δύο φιλμ του Τζέιμς Μποντ, με τον Ρότζερ Μουρ στις δόξες του. 

Πρόσωπα

Οι παραστάσεις του θεωρήθηκαν τουλάχιστον τολμηρές αν όχι πρωτοποριακές. Εχοντας δει τον Ρίτσαρντ Μπάρτον να ερμηνεύει Σαίξπηρ επί σκηνής, όταν ο ίδιος ήταν στο σχολείο, αποφάσισε με τι θα καταπιανόταν στη ζωή του. Ο Ουαλλός σκηνοθέτης Μάικλ Μπογκντάνοφ (φωτ.) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

Πρόσωπα

Πάνω από 30 χρόνια μετράει αυτό το πορτρέτο του Τζιμ Χένσον (φωτ.), που έγινε παγκοσμίως διάσημος ως δημιουργός των Muppets. 

Ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ και η σύζυγός του Μέρι επεφύλαξαν μια ιδιαίτερα ζεστή υποδοχή στην Αλίκη Περρωτή.

Ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ τιμά την Αλίκη Περρωτή για το ήθος και την προσφορά της

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΟΥΡΝΑΡΑ

Στο φιλόξενο Jefferson House, την κατοικία όπου διαμένει πάντα ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, ο κ. Τζέφρι Πάιατ και η σύζυγός του Μέρι τίμησαν, τη Μεγάλη Δευτέρα, την ευεργέτιδα Αλίκη Περρωτή για την πολυετή στήριξή της στην Αμερικανική Σχολή Γεωργικών Σπουδών της Θεσσαλονίκης.

Πρόσωπα

Μιλώντας στον Guardian για τη δημιουργία της κλασικής πλέον ταινίας «Στη φωλιά του κούκου», ο Μάικλ Ντάγκλας παραδέχτηκε ότι η κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου ήταν ένα νεανικό του όνειρο.

Περισσότερα