Ξένη δημοσίευση public_mobile_check

Public Mobile Check: Η νέα εξειδικευμένη υπηρεσία πιστοποίησης δίνει αξία στο παλιό σου smartphone

Το Public φέρνει τη νέα ολοκληρωμένη υπηρεσία Mobile Check, η οποία προσφέρει έναν ολοκληρωμένο έλεγχο λειτουργίας του παλιού σου smartphone, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη δυνατή τιμή σε περίπτωση μεταπώλησης.

5g

5G: η τεχνολογία της επόμενης γενιάς έφτασε στην Καλαμάτα

Από τον Σεπτέμβριο του 2019 η Ευρώπη μπαίνει στην νέα εποχή του διαδικτύου, καθώς τα πρώτα κινητά τηλέφωνα που υποστηρίζουν 5G δίκτυο θα είναι διαθέσιμα, ενώ στόχος για τη διάθεση των παρόχων στην Ελλάδα είναι το 2021 με την εκκίνηση της δημιουργίας υποδομών σε περιοχές της χώρας. 

180519google

Google και Huawei «πρωταγωνιστές» στον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ-Κίνας

Η Google απέκλεισε τη Huawei από τις μελλοντικές αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος Android με την κινεζική εταιρεία να απαντά ότι θα συνεχίσει να προσφέρει αναβαθμίσεις ασφάλειας και υπηρεσίες για τα smartphones και τα tablets μετά τον αποκλεισμό, χωρίς όμως να διευκρινίζει τι θα συμβεί μελλοντικά.

whatsapp-768

Κακόβουλο λογισμικό που προσβάλλει κινητά με αναπάντητη ανακάλυψε η WhatsApp

Λογισμικό υποκλοπής spyware προηγμένης τεχνολογίας προσβάλλει κινητά τηλέφωνα μέσω του δημοφιλούς προγράμματος επικοινωνιών της WhatsApp χωρίς να χρειάζεται η παρέμβαση του χρήστη, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία. 

apple

Το δικό της «Netflix» ετοιμάζει η Apple

Η Apple παρουσίασε τα φιλόδοξα σχέδιά της για μεγαλύτερη διείσδυση στο πεδίο του τηλεοπτικού θεάματος, των βιντεοπαιχνιδιών, της ενημέρωσης και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Κατά κάποιο τρόπο επιχειρεί να «εφεύρει» ξανά τον εαυτό της ως εταιρεία παροχής ψυχαγωγικών και χρηματοικονομικών υπηρεσιών και να μειώσει έτσι την εξάρτηση της από τα iPhones, τα iPads, τους iMacs και τις άλλες συσκευές της, που εμφανίζουν πλέον μια επιβράδυνση πωλήσεων.

Περισσότερα