500 λέξεις με την με την Aρχοντούλα Διαβάτη

Η Αρχοντούλα Διαβάτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε Νομικά και Νεοελληνική Φιλολογία και εργάσθηκε ως καθηγήτρια στη Δευτεροβάθμια.

Η άλλη όψη της Κατερίνας Στεφανίδη

ΤΑΣΟΥΛΑ ΕΠΤΑΚΟΙΛΗ

Μια αιφνίδια κουβέντα με την Κατερίνα Στεφανίδη, Ολυμπιονίκη του Ρίο, για την καθημερινότητά της στις ΗΠΑ, τους διάττοντες αστέρες του επί κοντώ, την Ισινμπάγεβα και την αυτοπεποίθηση, που είναι το πιο ισχυρό «όπλο» ενός αθλητή.

Μιλώντας στην «Κ» στο γραφείο του στο προεδρικό μέγαρο στη Λευκωσία, ο Νίκος Αναστασιάδης δηλώνει ότι βρίσκεται σε απόλυτη ταύτιση με την ελληνική κυβέρνηση, ενώ έχει και την πλήρη στήριξη της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού.

Αναστασιάδης: Το αέριο, «κλειδί» της λύσης Κίνητρο για την Τουρκία

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΛΛΙΣ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Κ» λίγο πριν από τη διεθνή διάσκεψη της Γενεύης, επισημαίνει πως η προμήθεια φυσικού αερίου αποτελεί σημαντικό κίνητρο για να προβεί η Τουρκία στις αναγκαίες παραχωρήσεις που θα καταστήσουν εφικτή την επίτευξη συμφωνίας στο Κυπριακό.

Φωτογραφίες: Fred Aufrey

Συζητώντας για την έννοια της δημιουργίας στο σπίτι του Michel de Grèce και της Μαρίνας Καρέλλα στo Παρίσι

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ

Παρίσι. Η εικαστικός Μαρίνα Καρέλλα και ο συγγραφέας ιστορικών μυθιστορημάτων και σύζυγός της, Πρίγκιπας Μιχαήλ, μας υποδέχονται στην κατοικία τους, όπου, μέσα σε μια ατμόσφαιρα φυσικής ευγένειας, υψηλής αισθητικής και πνευματώδους κομψότητας, μοιράζονται μαζί μας τις σκέψεις τους πάνω στην έννοια της δημιουργίας.

Χρηματοδότηση σε καινοτόμες μικρομεσαίες και start ups επιχειρήσεις από το νέο Ταμείο Συμμετοχών

ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΖΩΡΤΖΗ

Ο γενικός διευθυντής Πιερ Λουίτζι Τζίλιμπερτ μιλάει για τη δραστηριότητα του ΕΤαΕ στην Ελλάδα για το πώς μπορούν να επωφεληθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις από το νέο Ταμείο.

Περισσότερα