stevekoller

Τα μυστικά της κυβερνοασφάλειας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΣΣΙΜΗ

Μοναδικό όπλο έναντι των κινδύνων του κυβερνοχώρου αποτελεί ο ανθρώπινος παράγοντας. Οσο προηγμένα συστήματα και αν διαθέτει ένας οργανισμός, εάν δεν είναι τεχνολογικά ενήμερο το προσωπικό δεν μπορεί να διασφαλιστεί ένα σύστημα, εξηγεί σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Κ» ο γκουρού του χώρου Στιβ Κόλερ.

manfred-weber

Μάνφρεντ Βέμπερ στην «Κ»: Δεν είναι Ευρώπη αυτό που συμβαίνει σε κέντρα φιλοξενίας στην Ελλάδα

ΕΛΕΝΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ

Ο υποψήφιος για το χρίσμα της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Ευρωβουλή, Μάνφρεντ Βέμπερ μιλάει στην «Κ» για τις αποφάσεις που ελήφθησαν στη Σύνοδο Κορυφής στο Σάλτσμπουργκ και καλεί τις ελληνικές αρχές να δράσουν άμεσα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στα κέντρα φιλοξενίας των ελληνικών νησιών.

peterdiamantissingularityuniversity

Πίτερ Ντιαμάντης στην «Κ»: Στο μέλλον, δύσκολα θα υπάρχουν μυστικά

ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

O επιστήμονας και επιχειρηματίας Πίτερ Ντιαμάντης μιλάει στην «Κ» για το Singularity University, που θα έλθει τον Νοέμβριο στην Αθήνα, για την τεχνολογία ως εργαλείο εκδημοκρατισμού και τη δυνατότητα εξορύξεων στο Διάστημα.

g_thema_b06--2

Συνέντευξη Χάικο Μάας στην «Κ»: «Καλή είδηση η συμφωνία των Πρεσπών»

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΑ ΠΕΛΩΝΗ

«Νέα σελίδα» για την Ελλάδα και «καλή είδηση» για ολόκληρη την Ευρώπη χαρακτηρίζει, στην αποκλειστική συνέντευξή του στην «Κ», ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας τη συμφωνία των Πρεσπών και προτρέπει όλους τους Ευρωπαίους να τη στηρίξουν. Ο κ. Μάας, που πραγματοποιεί σήμερα την πρώτη επίσημη επίσκεψή του στην Αθήνα, αποτιμά, επίσης, ως «σημαντικό βήμα» την ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος.

0070

Caesars για Ελληνικό: «Είναι το ελκυστικότερο σχέδιο στην Ευρώπη»

ΗΛΙΑΣ ΜΠΕΛΛΟΣ

Το Ελληνικό αποτελεί το πιο ελκυστικό σχέδιο ανάπλασης αναξιοποίητης έκτασης στην Ευρώπη, σημειώνει ο Στίβεν Τάιτ, πρόεδρος Διεθνούς Ανάπτυξης της Caesars Entertainment, η οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το καζίνο.

french-forei

Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν στην «Κ»: Επαγρυπνεί η Γαλλία για τις εντάσεις στο Αιγαίο

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η Γαλλία επαγρυπνεί για τις εντάσεις στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, τονίζει σε συνέντευξή του στην «Κ» ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν, διαβεβαιώνοντας για την αλληλεγγύη της χώρας του προς την Ελλάδα και την Κύπρο.

1--16

Ιωάννα Δρέττα: «Διευρύνουμε την ελληνική τουριστική αγορά»

ΗΛΙΑΣ ΜΠΕΛΛΟΣ

Η βελτίωση των χαρακτηριστικών της ζήτησης του ελληνικού τουρισμού, δηλαδή η αύξηση της ταξιδιωτικής δαπάνης ανά διανυκτέρευση, η άμβλυνση της εποχικότητας του τουρισμού, η πιο ομοιόμορφη γεωγραφική κατανομή του εισοδήματος στη χώρα και, γενικότερα, η προβολή της διεθνώς είναι οι προτεραιότητες της Marketing Greece.

2--106

Τζέννυ Ερπενμπεκ: Υπάρχει πάντα μια άλλη αλήθεια

ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Μέσα στο καλοκαίρι, ημέρες πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά που έκαψε την Αττική, επισκέφθηκε τη χώρα μας η βραβευμένη Γερμανίδα συγγραφέας Τζέννυ Ερπενμπεκ (Jenny Erpenbeck) για την κυκλοφορία του βιβλίου της «Η συντέλεια του κόσμου» (εκδόσεις Καστανιώτη).

Τεχνολογία  1--264

Ξεχωρίζοντας την πληροφορία από το θόρυβο

ΣΙΣΣΥ ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΟΥ

Ο Φλόρεντς Τσελάι ανήκει στη γενιά των millennials. Ο όρος καθιερώθηκε, κατά κοινή αποδοχή το 1987, από τους κοινωνιολόγους - δημογράφους Γουίλιαμ Στράους και Νιλ Χάουι, και αναφέρεται γενικώς στη γενιά που έχει ως κοινή βάση εκκίνησης την εκ γενετής σχέση με τις επικοινωνίες, τα media και τις ψηφιακές τεχνολογίες.

Περισσότερα