52_476_429_2

Τόμας Βίζερ στην «Κ»: Ρύθμιση χρέους, αλλά με επιπλέον όρους

ΕΛΕΝΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ

Ρύθμιση χρέους αλλά με επιπλέον όρους –και όχι καθαρή έξοδο από το πρόγραμμα, όπως θα ευελπιστούσε η ελληνική πλευρά– βλέπει μετά το τέλος του μνημονίου, τον Αύγουστο του 2018, ο απερχόμενος επικεφαλής του Euroworking Group Τόμας Βίζερ, σε συνέντευξή του στην «Κ».

img_3796

Νικ Λαριγκάκης στην «Κ»: Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ είναι αξιόπιστοι σύμμαχοι των ΗΠΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΛΛΙΣ

Η Ελλάδα, η Κύπρος και το Ισραήλ αποτελούν τους τρεις πιο αξιόπιστους συμμάχους των ΗΠΑ στην Αν. Μεσόγειο και δρουν ως «πρώτη γραμμή του μετώπου» σε μια σημαντική περιοχή για τα αμερικανικά συμφέροντα, τονίζει στην «Κ» ο πρόεδρος του Αμερικανοελληνικού Ινστιτούτου.

img_0123

Τέλος στο επιχειρείν με κρατική βοήθεια

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ

Στις δυσκολίες αλλά και στις ευκαιρίες που διαμορφώνονται στο επιχειρείν, έπειτα από δέκα χρόνια οικονομικής κρίσης, αναφέρεται σε συνέντευξή του στην «Κ» ο κ. Νίκος Κούλης, διευθύνων σύμβουλος και partner της εταιρείας διαχείρισης κεφαλαίων Deca Investments.

boutaris

Γ. Μπουτάρης στην «Κ»: Θα καταγγείλω τα συλλαλητήρια

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΙΜΑΣ

«Ανούσιες πρωτοβουλίες που δεν πρέπει να επαναληφθούν» χαρακτηρίζει τα συλλαλητήρια του 1992 για το Μακεδονικό ο κ. Γιάννης Μπουταρης και δηλώνει πως, αν ανακοινωθούν και τώρα τέτοιες εκδηλώσεις, θα τις καταγγείλει δημοσίως.

alvania--o-

Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος στην «Κ»: Αντισταθείτε σε παρακμή και διαφθορά

ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Αντίσταση στην παρακμή και στη διαφθορά που έχει εισβάλει σε όλους τους τομείς της ζωής μας ζητεί ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος σε συνέντευξή του στην «Κ». Είναι καιρός, τονίζει, για σοβαρή αυτοκριτική και μετάνοια από τον ελληνικό λαό, γιατί η αιτία της κρίσης είμαστε εμείς και όχι οι ξένοι. Ολοι κάναμε ζαβολιές και πήραμε με το δαχτυλάκι μας κάτι από το μέλι, προσθέτει.

Περισσότερα