Λονδίνο: Ο Hockney στο φως
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ο χώρος καλλιτεχνικού πειραματισμού Lightroom παρουσιάζει το οπτικοακουστικό project με τίτλο David Hockney: Bigger & Closer (not smaller & further away).


Τρία κορίτσια ταξιδεύουν: K-pop, drones και selfies από το Λονδίνο
ΤΑΞΙΔΙΑ

Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα χρειάζεται να ανοίγω το Google και να επαναλαμβάνω στην 11χρονη Ρόσα όρια ηλικίας. Απαγγέλλω: «Instagram από 12 ετών…». Με διακόπτει: «Έλα τώρα, κανείς δεν έχει αυτά τα δικά σου, όλοι έχουν Snapchat». Αντεπιτίθεμαι: «…που ξεκινάει όμως από 13, όπως και το TikΤok, που επίσης είναι από 13 και πάνω, ενώ […]


Νέα εποχή για το Serpentine Pavilion
ΤΑΞΙΔΙΑ

Το 21ο Serpentine Gallery Pavilion στους κήπους των ανακτόρων του Κένσινγκτον στο Λονδίνο έχει τίτλο Black Chapel και σχεδιάστηκε από τον εικαστικό Theaster Gates – είναι το πρώτο περίπτερο στην ιστορία της διοργάνωσης που δεν ανατέθηκε σε αρχιτέκτονα.

Κάντε στάση στην Borough Yards του Λονδίνου
ΤΑΞΙΔΙΑ

Περπατήστε στους δρόμους και τα στενά που συνδέουν την ιστορική αγορά Borough με την Clink Street και τον Τάμεση και αναζητήστε τα νέα γαστρονομικά στέκια της βρετανικής πρωτεύουσας στη νεοσύστατη Borough Yards.

Άρωμα Νέας Αγγλίας στο Λονδίνο
ΤΑΞΙΔΙΑ

Το εστιατόριο The Maine φέρνει στη βρετανική πρωτεύουσα μνήμες και αρώματα από τα καλοκαιρινά οικογενειακά τραπέζια στη Νέα Αγγλία, όπου μεγάλωσε ο ιδιοκτήτης του.Ο pastry chef Cédric Grolet στο Λονδίνο
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ο διεθνούς φήμης Γάλλος ζαχαροπλάστης, που αγαπά τα φρούτα και τα παραδοσιακά γλυκά, στέγασε το πρώτο Cédric Grolet εκτός Παρισιού στο ξενοδοχείο The Berkeley του Λονδίνου.


Κάντε κράτηση στο Booking Office 1869
ΤΑΞΙΔΙΑ

Η King’s Cross ξαναζωντανεύει και γίνεται σημείο συνάντησης για Λονδρέζους και επισκέπτες με το ανανεωμένο bar-restaurant Booking Office 1869 να πρωταγωνιστεί ανάμεσα στα νέα στέκια της περιοχής.

Λονδίνο: Κοκτέιλ και προβλέψεις στο Holy Bar
ΤΑΞΙΔΙΑ

Το ατμοσφαιρικό Holy Bar, η νέα άφιξη στη γειτονιά Knightsbridge του Λονδίνου, απευθύνεται σε εκκεντρικούς πότες που διαλέγουν τα κοκτέιλ τους από μενού-κάρτες ταρώ.


Το Λονδίνο ξέρει να γιορτάζει
ΤΑΞΙΔΙΑ

Διαχρονικά αγαπημένος προορισμός, τη χριστουγεννιάτικη περίοδο προσφέρει ακόμη πιο πλούσιες εμπειρίες στον επισκέπτη.

Το Λονδίνο του Richard Curtis
ΤΑΞΙΔΙΑ

O σεναριογράφος διαχρονικών βρετανικών κινηματογραφικών επιτυχιών, όπως το «Μια βραδιά στο Notting Hill», προτείνει πέντε απροσδόκητες στάσεις στην πόλη του.

Λονδίνο by locals
ΤΑΞΙΔΙΑ

Παίρνουμε πρωινό σε ένα night club, βλέπουμε έργα τέχνης πάνω σε τσίχλες, δοκιμάζουμε γεύσεις Καραϊβικής και πίνουμε μπίρα στην παμπ των ντόπιων.


Στο Λονδίνο με τα παιδιά
ΤΑΞΙΔΙΑ

Αξιοθέατα και διαδρομές για μικρούς και μεγάλους σε ένα city-break τεσσάρων ημερών στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η γειτονιά των 3,5 δισ.
ΤΑΞΙΔΙΑ

Το King’s Cross ξαναγράφει την ιστορία του μέσα από μια μεγαλειώδη ανάπλαση και γίνεται το νέο hot spot του Λονδίνου.

London: Check-in
ΤΑΞΙΔΙΑ

Με έμπνευση άλλοτε από το αριστοκρατικό παρελθόν της και άλλοτε από το σύγχρονο design, η βρετανική πρωτεύουσα έχει νέες προτάσεις διαμονής.