ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ελίζα Φερέιρα στην «Κ»: «Η δουλειά για τη μετάβαση πρέπει να αρχίσει τώρα»

gkat_05_1701_page_1_image_0002 ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Η Ελλάδα πρέπει να δράσει άμεσα ώστε να μπορέσει να αξιοποιήσει το επενδυτικό πακέτο «Βιώσιμη Ευρώπη», υπογραμμίζει σε συνέντευξή της στην «Κ» η επίτροπος Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων, Ελίζα Φερέιρα, που επισκέπτεται την Αθήνα. 

ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Πρόσωπα της Παρασκευής

17jennifer_connelly

Πέρασε αρκετές περιπέτειες στο κομμάτι της παραγωγής, ωστόσο το τηλεοπτικό «Snowpiercer» είναι πια σχεδόν έτοιμο για κυκλοφορία την προσεχή άνοιξη.

ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Πρόσωπα της Πέμπτης

16jenniferlopez

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μπορώ να αποκαλύψω ότι είμαι το πρόσωπο της Versace», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η Τζένιφερ Λόπεζ (φωτ.), αναρτώντας παράλληλα και φωτογραφίες από την επερχόμενη διαφημιστική καμπάνια για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2020. 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ας πούμε ότι είμαι ένας που γράφει

gkkt_07_1201_page_1_image_0001 ΜΑΡΩ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Ο Δημοσθένης Παπαμάρκος μεγάλωσε στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας –ο δεύτερος από τρία αδέλφια– και οι γονείς του δεν ήταν λογοτέχνες. «Oχι, δεν έχουν καμία σχέση με τη συγγραφή», λέει. «Αλλά ο πατέρας μου διάβαζε πολύ, κυρίως Ιστορία. Και πίστευε ότι ένας γονιός οφείλει να ανακαλύψει τα ταλέντα των παιδιών του και να βοηθήσει να τα καλλιεργήσουν».

ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Θεοφάνης Τάσης στην «Κ»: Η τεχνητή νοημοσύνη δεν έχει πάντα τη λύση

8eofanhs-tashskathimerini-geyma-11-1-20-titina-chalmatzi ΤΑΣΟΥΛΑ ΕΠΤΑΚΟΙΛΗ

Η ραγδαία ψηφιοποίηση της ζωής μας κρύβει κινδύνους υποδούλωσής μας, τονίζει στο Γεύμα με την «Κ» ο Θεοφάνης Τάσης, ο οποίος διδάσκει φιλοσοφία σε αυστριακό πανεπιστήμιο, μιλώντας και για τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης.

ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Πρόσωπα της Τρίτης

14s4obam

Ανάμεσα στους οσκαρικούς υποψηφίους που ανακοινώθηκαν χθες βρίσκεται και το ζεύγος Ομπάμα (φωτ.), ως συμπαραγωγοί στο ντοκιμαντέρ του Netflix «American Factory», το οποίο διαγωνίζεται στη σχετική κατηγορία των βραβείων. 

Περισσότερα