ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Πρόσωπα της Πέμπτης

gkat_15_2702_page_1_image_0004

Απρόσμενη έκπληξη σημειώθηκε στον κολοσσό της Ντίσνεϊ. Ο CEO της εταιρείας Μπομπ Αϊγκερ, ο οποίος συνδέθηκε με τη μετάβαση της Ντίσνεϊ σε μια κραταιά εταιρεία παραγωγής μέσω εξαγορών των κερδοφόρων Star Wars, Marvel, Fox Entertainment, αποχωρεί. 

ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Πρόσωπα της Τετάρτης

gkat_15_2602_page_1_image_0006--2

Δύο ημέρες πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του στο τμήμα «Series» της εν εξελίξει Μπερλινάλε, το τηλεοπτικό «Stateless» ανακοίνωσε την παγκόσμια διανομή του από το Netflix. 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μινούς Σάφικ στην «Κ»: Η Ελλάδα, το Brexit και η παγκοσμιοποίηση

gkka_15_2302_page_1_image_0001 ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Η διευθύντρια του London School of Economics Μινούς Σάφικ μιλάει για τα παιδικά της χρόνια στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, για τις σχέσεις της Ελλάδας με τους δανειστές και για τις δυνάμεις που διαμορφώνουν την παγκοσμιοποίηση.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η μαγεία της σκηνής είναι πάντα εκεί

gkkt_03_2302_page_1_image_0001 ΓΙΟΥΛΗ ΕΠΤΑΚΟΙΛΗ

«Μην τρομάξεις. Σε έχει αγαπήσει νομίζω και θέλει όλη την ώρα να είναι πάνω σου». Με την άκρη του ματιού μου πιάνω τον γάτο της, τον Τσίλι –όνομα εμπνευσμένο από τους Red Hot Chilli Peppers– να είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα. Τα πηγαίνω καλά με τα γατιά, καλύτερα όμως με τα σκυλιά για να είμαι ειλικρινής.

ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

Πρόσωπα της Τρίτης

gkat_15_2502_page_1_image_0004

Ενα βιβλίο για τη σχέση της με τον μικρότερο αδελφό της, Ράντι, που πλέον πάσχει από άνοια, κυκλοφόρησε η ηθοποιός Νταϊάν Κίτον. 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δημήτρης Βιντζηλαίος στην «Κ»: To σχέδιο ολικής επαναφοράς της Creta Farms

gkko_06_2302_page_1_image_0001 ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΝΙΦΑΒΑ

Μέχρι τέλους Ιουνίου εκτιμά ο επικείμενος νέος ιδιοκτήτης της Creta Farms ότι θα έχουν βρει ξανά τη θέση τους στα ράφια των σούπερ μάρκετ όλοι οι κωδικοί της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας, η οποία εδώ και πολλούς μήνες υπολειτουργεί.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ζαν-Κλοντ Τρισέ στην «Κ»: Γιατί διαφωνούσα με την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους

gkka_21_2302_page_1_image_0001 ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Στην πεποίθησή του ότι έπρεπε «να δοθεί στην Ελλάδα κάθε ευκαιρία να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των αγορών και να ανακάμψει» αποδίδει τη ριζική διαφωνία του στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους ο Ζαν-Κλοντ Τρισέ.

Περισσότερα